Vonneke Bonneke heeft groot nieuws: ‘biggest blessing ever’

Vonneke Bonneke heeft groot nieuws: 'biggest blessing ever'

Onze grote vriendin Vonneke Bonneke heeft groot nieuws. Ze deelde gisteren op Instagram een mijlpaal uit haar leven wat ze zelf ‘biggest blessing ever’ noemt. Wij feliciteren haar natuurlijk met dit nieuws.

Dikke vrienden

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden, maar we zijn het niet vergeten… De keer dat Vonneke Bonneke te gast kwam bij RoddelPraat en trots tussen ons in ging zitten, zoals velen niet eens durven. We werden dikke vrienden van elkaar.

Een stevig gesprek

Maar alles veranderde toen de vuurnatie aanviel Vonneke begon te roepen dat ze door de politie aangepakt werd voor iets wat ze daadwerkelijk fout deed, maar riep dat het door haar huidskleur kwam. Dat was natuurlijk onzin, maar goede vrienden vertellen elkaar de waarheid. Dus in de uitzending belden we even met haar om eens een stevig gesprek te voeren.

Vonneke Bonneke heeft groot nieuws

Toch delen we vol trots nu dit grote nieuwe van Vonneke met onze trouwe kijkers. Op Instagram plaatst Vonneke vlak voor het einde van het jaar nog even een emotioneel filmpje ter aankondiging van groots nieuws. Ze schrijft erbij: ‘We’re expecting! 🥹👶🏽🍼 Having a baby with the person who I love the most is the biggest blessing ever ⭐️.’

De beste wensen!

De twee verwachten dus een klein mens. Enig. Namens RoddelPraat willen we jullie van harte feliciteren met dit heugelijke nieuws! We wensen Vonneke natuurlijk ook veel geluk en gezondheid toe tijdens en na de bevalling. Zo, hebben wij ons ook weer even van de goede kant laten zien.