Uitgescheurde Mascha boos over Roddelpraat Quizvraag

Mascha van Beautygloss vertelde bij Open Kaart dat ze van navel tot bilspleet was uitgescheurd bij de bevalling. Dus dat is dan een feit. Blijkbaar leuk om te bespreken met de Glimworm. Wij vinden het een beetje smerig, waarschijnlijk omdat we nogal visueel zijn ingesteld.

We bespraken dat vieze praatje van die twee bij Roddelpraat en dus is het ook onderdeel geworden van de Roddelpraat Quizvraag die op onze Insta gesteld wordt. Niks aan het handje, zou je zo zeggen. Maar nee hoor. Mevrouw kwaad en gelijk een grote scheur (hahahaha). “Really dude” vraagt ze in DM. Wij geven hier ook gewoon Open Kaart: Ja, really.

9 reacties op “Uitgescheurde Mascha boos over Roddelpraat Quizvraag

 1. het uitgescheurde kutje van Mascha zegt:

  Boos? kom op jongens, ”really dude?” dekt niet echt de lading. We gaan toch niet grindtegelgezicht/pizza huidje Gio’s tactieken gebruiken voor de clicks?

  0
  0
  • Nakketikker zegt:

   Really dude? Kunnen we niet gewoon Nederlands praten? Maar Ome Jan, volgens mij zijn alle antwoorden goed, en zijn ze allemaal van buik tot anus uitgescheurd tijdens de bevalling.

   0
   0
 2. Denins' minderjarige neukprinses zegt:

  Mascha vergat te vertellen dat die uitscheur een rechtstreeks gevolg is van haar eetverslaving. Een gedragsprobleem dat niet alleen bij haar problemen bezorgd, maar ook de gezondheid van haar kindje heeft aangetast.

  Wat een slechte moeder, wat een karakterloos mens, wat een gebrek aan zelfbeschaving, wat een perfecte gast voor de show van onze zwakbegaafde roddelnicht.

  0
  0
  • Denis' minderjarige neukprinses zegt:

   Godverdetyfus, welke malloot schreef mijn naam verkeerd? Ik eis een correctie! Dit is de website van mijn provinciale suikeroom, verdomme!

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.