Stem ‘Vieze Media’ de Top2000 in

We kunnen de NPO weer trollen en dan moet je het zeker niet laten. Je kan nu ook nummers in de Top2000, van oude mensen zender Radio2, planten die niet geselecteerd zijn, dus ook onze hit ‘Vieze media’ met onze ex-huisrapper Madoc.

Ons invullen kan HIER! Je zoekt ons nummer op, die er niet instaat, dan kan je in een open veld het nummer en de artiest invullen. Dus ‘Vieze media” en als artiest ‘Roddelpraat’. Eens kijken hoever we komen en wanneer we, net als bij dat tuig van de Televizier, eruit worden geflikkerd wegens niet deugen.

37 reacties op “Stem ‘Vieze Media’ de Top2000 in

 1. Robbie zegt:

  Gisteren al gedaan vond het wel een gedoe eigenlijk. Maarja het zou wel goud zijn dat er van die mensen eerst Mariah Carey horen en daarna ineens ‘Ja dit is Jan en dit is Dennis’ zou die koppen wel willen zien.

  36
  2
 2. Beckham van Glanerbrug zegt:

  Gedaan. Ingezonden onder mijn eigen naam Beckham van Glanerbrug. Vieze Media aangevuld met nummers van Borsato 🙂 Wel toepasselijk.

  14
  2
 3. Peppie zegt:

  Ik lees dat het heel moeilijk is, even opletten, copy/paste Roddelpraat en Vieze Media, op het plusje klikken, 4 andere domme liedjes invullen, dan alleen de vakken met een * invullen en klaar.

  – Wij zullen nooit zwichten –

  2
  0
 4. Muziekliefhebber pur-sang zegt:

  Ik heb net gestemd op Roddelpraat- Vieze Media.
  Als een muziekliefhebber pur-sang heb ik mijn favoriete top 5 aangevuld met de volgende 4 nummers:
  Zanger Rinus – Met Romana op de scooter
  Pascal Schipper – Ik heb aan je fiets gelikt
  Zanger Rinus – Eet veel bananen
  En tenslotte, Zanger Rinus – Jij mag eerder rijen

  Ik wil iedereen aanraden om op behalve op Roddelpraat, op de minst bekendste artiesten te stemmen. Roddelpraat moet én mag uitblinken! Dus vul je lijst vooral aan met hits zoals van Jamal, Rapper Sjors, René Le Blanc of Herman (van Idols). Want in deze tijd dat alles en iedereen inclusief moet zijn mogen de onbekende artiesten ook wel even in de spotlights staan!

  11
  0
 5. Kweetniet zegt:

  Nou sorry roddelpraat. Heb jullie nummer naast Borsato en Jackson gezet. Dat voelde behoorlijk verkeerd. Maar wel divers. Voel mij helemaal woke. Bah. Ik ga mij gauw douchen nu.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.