Soundos weer eens boos

Soundos el Dinges heel dik | Roddelpraat Nieuws

Je kan erop wacht, Soundos is weer eens boos. De minst grappige vrouw van het land (en dat noemt zich cabaretière) voelt zich altijd gepikeerd over iets. Nu is ze weer kwaad omdat een andere grappenmaker een grapje heeft gemaakt over haar zwangere pens.

“Deze is voor mijn mannelijke collega’s die niet meer relevant zijn, op hun retour, oud en zuur en daarom mijn naam gebruiken voor aandacht. Ruzie zoeken met een zwangere vrouw omdat je denkt dat ze kwetsbaar is. Gast, ik was serieus vergeten dat je bestond 🤓. Bang dat ik je plek overneem? Je angst is terecht! Sterker nog, ik zit er al b*tch!!!!”

Over wie dit gaat mag Jozef weten. Ik heb ook geen zin om het op te zoeken, maar de verkramptheid druipt van het bericht af. Waarom is deze vrouw toch iedere keer bezig met wat anderen van haar vinden en dat mensen grappen over haar maken. Hallo! Dat is jouw eigen vak. Als je daar zelf niet mee om kan gaan, wat doe je dan op het podium? (Dat is sowieso bij haar de vraag)

Vorige keer was ze ook al aan het jankballen dat ze een filmrol niet kreeg omdat ze zwanger is. En nu opeens is haar zwangerschap een reden om haar met rust te laten. Dan ben je ff hypocriet.

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN