Sonja Bakker heeft een burn-out/aanstelleritis

sonja-bakker

Weet u nog? Mevrouw Bakker kwam de laatste tijd in een nogal slecht daglicht te staan omdat ze recepten van andere professionele bakkertjes en bakkerinnetjes zou hebben gestolen. En hierna werd haar Instagram-account er ook nog eens vanaf geknikkerd. Een schande, een ware schande.

Naar eigen zeggen had ze de afgelopen anderhalf jaar al heel tegenslagen moeten verduren en is dit hele gebeuren de absolute nekslag geweest. Kijk, niet dat ik het erg vind dat je je recepten van o.a. de Appie hebt toegeëigend, maar dat je dit dan ziet als een tegenslag die je luie reet overkomt is natuurlijk ook niet helemaal eerlijk. En we zijn erg benieuwd wat je voor de rest allemaal hebt uitgespookt in die periode van tegenslagen. Voor nu blijft het enkel bij speculaties waar ik niet publiekelijk over zal uitweiden.

34 reacties op “Sonja Bakker heeft een burn-out/aanstelleritis

  • Umfufu zegt:

   Klopt inderdaad, een échte burn out is een hel. Roepen dat je een burn out hebt wanneer je kritiek voor je kaken krijgt, is echter van een heel andere orde. Of wanneer de familie er achter komt dat je een notoire vreemdganger bent. Of wanneer iemand er lucht van krijgt, dat je het hele bedrijf bij elkaar hebt gegoogled. Of wanneer iemand ontdekt, dat je Insta verhalen, die je de hele dag post, niet kloppen.
   Dat is geen burn out, dat is een uitweg verzinnen, wanneer je wordt betrapt.

   0
   0
 1. Sonja zegt:

  Als je ook maar 1 maal een gezondere maaltijd had genomen Jan Roos dan was je nu niet zo’n volgevroten obesitas engnek geworden
  Donaties per heden gestopt

  0
  2
 2. Voorlees Merel zegt:

  Beter terug naar een of ander eierkoeken boek. Jammer dat die eierkoeken vaak zo naar een kippenstal stinken. Maar gelukkig heeft Son alles in huizen geinvesteerd? , dus haar rendement blijft stijgen mogelijk.

  0
  0
 3. Henk zegt:

  Stop met janken akelig figuur! Je hebt over de rug van anderen je zakken heel dik gevuld!!!
  Ik hoop dat ze je volledig kapot procederen en je de rest van je leven op die smerige eierkoeken moet overleven je bent een crimineel.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.