25 reacties op “Sinterklaas bij RoddelPraat: ‘Wat vind jij lekker meisje?’ | RoddelPraat

  • g.neukgenot is back !!! zegt:

   Hoi jongens,
   Sorry van de afgelopen tijd en mijn welgemeende excuses aan Dennis en Jan
   Na een fijn gesprek mag ik weer terug komen
   Maar jongens aub geen dislikes meer en anders moet je me aankijken als je tegen me praat !!!!

   2
   17
 1. И. Иødrøg zegt:

  Mijn gedicht aan iedereen:

  Gordon zat zich af te vragen, wat kan bij die Goedheiligman nou vragen.

  Iets van materie of een nieuwe IP query? Een nieuwe doodsbedreiging of zelfkastijding? Gordon is ongelukkig en dat maakt hem soms zo nukkig.

  Hij bedoelde het allemaal goed, toch is hij terecht beboet. Jullie hebben veel over je heen gekregen, maar ook alles stond hem tegen.

  Verdient hij écht de roe of doet hij er misschien toch nog toe? Hopelijk geven de vrienden van RoddelPraat hem nog een kans en breken ze voor hem een lans.

  Gordon wil niets liever dan vrede sluiten en zal stoppen met gif spuiten. Gordon hoeft geen cadeau, het is mooi zo. Gordon wil geaccepteerd worden in de RoddelPraat gemeenschap, dat is zijn kernboodschap.

  —-

  Hopelijk geeft de Sint het mij 🥺 Ik hou van jullie allemaal 😍

  Neeukgenot zit er klaar voor! 😍😍😍

  7
  14
 2. Robbie zegt:

  Godverdomme wat een gedoe om Vieze media te stemmen op dat top2000. Maar het is gelukt heb 4 kutste nummers uitgezocht onder Vieze media zodat daarop stemmen waarschijnlijk geen enkele zin heeft. Maar vond het wel een gedoe hoor. Moest ook nog aangeven waarom ik erop stemde, dit doe ik dus nooit meer……

  2
  2
 3. Kattekop zegt:

  Tjonge jonge wat een uitzending! dat maakt je dag weer goed!
  Vreselijk gelachen om g eile sinterklaas en dat tuffen als die zijn baard in de bek kreeg whaaha heerlijk!
  genoten van zwarte piet (ja ik blijf een groot fan)
  kortom een heerlijke uitzending ! geweldig gedaan jongens!

  2
  0
 4. Pedogilfactivistmynzwartepietisracist zegt:

  Ik heb net iemand gevonden die walgelijker is dan weesie!🥳 het onmogelijke is dus gebeurt🙃💩 het is silvana Simmons die nog🤮🤮🤮 is dan weesie. Benieuwd wat jan’s BMI vind 1 kg per like als Dominique de walgelijkste is 1 dislike als het silvana is. Haat mij in de comments want ik haat jou cojonalijer

  4
  6
 5. De Ketjap Postbode zegt:

  Ontzettend mooie dame. Alleen jammer dat het zo plat moest. Niets mis mee op z’n tijd, maar ik vond dit toch echt wel iets té met die dame… Voor de rest was ‘ie LEEUUKKKK!

  2
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.