Sensi Lowe en Billy Dans uit elkaar

Hallo lieve Roddelpraatlezers, we hebben goed nieuws: Sensi Lowe en Billy Dans zijn uit elkaar. Dat betekend dus dat Sensi en haar ballen weer beschikbaar zijn.

Sensi is een oud-collega van Dennis. Zij was ook verslaggever bij die k*t omroep en is model. Alle cellen die nodig zijn geweest om haar op te bouwen, zitten voornamelijk in haar tetten en eigenlijk nul in haar hersenpan.

Voor mensen die goed kunnen jongleren en op zoek zijn naar een stelletje ballen om die hobby verder door te zetten, is het goed nieuws dat Sensi weer op de markt is. En voor Sensi zelf moet dit ook erg goed nieuws zijn.

Die meid werd namelijk geslagen door Billy. Zo vertelde zij dit zelf bij Powned. Dat weten wij natuurlijk uit eerste hand. Het is erg dat het tegenwoordig bijna niet meer bijzonder te noemen valt als er sprake is van huiselijk geweld. Het lijkt namelijk een trend te worden.

Sensi deelt het bericht van Billy op Instagram. Hij schrijft: “De meeste van jullie hadden misschien al een vermoeden, maar Sensi en ik zijn uit elkaar.” Zelf lijkt hij ook te erkennen dat er ‘iets’ niet helemaal goed ging. “Tussen de mooie momenten door hebben we ook minder mooie momenten meegemaakt”, vervolgt Billy.

Het is maar wat je ‘minder mooi’ noemt. Ik ben benieuwd hoe een ‘slecht’ moment er dan bij hun uitziet. Maar goed, nogmaals: fijn voor Sensi dat het nu over is. Mocht je nog op zoek zijn naar tetten en hoef je geen inhoudelijke gesprekken te voeren met je partner: stuur Sensi een dm.

22 reacties op โ€œSensi Lowe en Billy Dans uit elkaarโ€

 1. Apfan zegt:

  In de tweede zin al een walgelijke spellingsfout. Deze stukjes zijn veel te lang en totaal ONLEESBAAR. Hoeveel verdient de mongolische tikgeit voor deze stront?

  11
  6
 2. Barbara1993 zegt:

  ะะพi! Ik nodig je uit voะพr de Sะตx Club — ๐—น๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€.๐˜๐˜‚๐—บ๐˜€๐˜‚๐—ป.๐—ฐ๐—ผ๐—บ

  0
  1
 3. Geil! zegt:

  JANTJE geilneef… Ongeschoren beer… STOP GVD eens met DM’en… We hebben je wel weer gezien bij Cafe t Borrelglaasje MA DI WO (do vergeten?) VR ZA ZO. Tot vanmiddag Jan!

  0
  3
 4. Inzake Janus de vette zekksmaniak uit Bergen zegt:

  Het is nog niet voorbij de zwoele zomer.
  Janus is nog altijd beregeyl
  Dat merk je aan de post over tetten en reedten
  Uit zijn loel sijpelt alweer voorvocht en uit zijn biggenmuil de draden kwijl

  0
  3
 5. Rinus Rukwind (DE ECHTE "ECHTE") zegt:

  Amina koyum wie gebruikt over herro mijn naam????? Amina koyum deze chick heeft lekkere tieten man!!! mmmmmmmmm lekker tieten likken mmmmmmmmm amina koyum bir de tielerin ekoyum acayip guzel lan

  1
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.