Sensi Lowe en Billy Dans uit elkaar

Sensi-Lowe

Hallo lieve Roddelpraatlezers, we hebben goed nieuws: Sensi Lowe en Billy Dans zijn uit elkaar. Dat betekend dus dat Sensi en haar ballen weer beschikbaar zijn.

Sensi is een oud-collega van Dennis. Zij was ook verslaggever bij die k*t omroep en is model. Alle cellen die nodig zijn geweest om haar op te bouwen, zitten voornamelijk in haar tetten en eigenlijk nul in haar hersenpan.

Voor mensen die goed kunnen jongleren en op zoek zijn naar een stelletje ballen om die hobby verder door te zetten, is het goed nieuws dat Sensi weer op de markt is. En voor Sensi zelf moet dit ook erg goed nieuws zijn.

Die meid werd namelijk geslagen door Billy. Zo vertelde zij dit zelf bij Powned. Dat weten wij natuurlijk uit eerste hand. Het is erg dat het tegenwoordig bijna niet meer bijzonder te noemen valt als er sprake is van huiselijk geweld. Het lijkt namelijk een trend te worden.

Sensi deelt het bericht van Billy op Instagram. Hij schrijft: “De meeste van jullie hadden misschien al een vermoeden, maar Sensi en ik zijn uit elkaar.” Zelf lijkt hij ook te erkennen dat er ‘iets’ niet helemaal goed ging. “Tussen de mooie momenten door hebben we ook minder mooie momenten meegemaakt”, vervolgt Billy.

Het is maar wat je ‘minder mooi’ noemt. Ik ben benieuwd hoe een ‘slecht’ moment er dan bij hun uitziet. Maar goed, nogmaals: fijn voor Sensi dat het nu over is. Mocht je nog op zoek zijn naar tetten en hoef je geen inhoudelijke gesprekken te voeren met je partner: stuur Sensi een dm.

sensi billy uit elkaar
Sensi Lowe en Billy Dans uit elkaar 3