Ronnie Flex en dochter Ronald de Boer krijgen baby

ronnie-demi

Heugelijk babynieuws! Autotune-rapper Ronnie Flex en zijn vriendin Demi verwachten hun eerste kindje.

Zowel Ronnie als Demi – de dochter van de broer van Frank de Boer – melden op Instagram dat er een kleine aankomt. “Baby girl, see you soon.. 💗 Love, Mom, Dad & your big sister”, aldus Demi de Boer.

Ronnie en Demi zijn sinds juli 2019 bij elkaar. De rapper verwekte eerder een dochter (Nori) bij DJ Wafae Kefi. Wie de derde moeder van zijn volgende nazaat wordt is nog niet bekend.

43 reacties op “Ronnie Flex en dochter Ronald de Boer krijgen baby

 1. Maarten zegt:

  Weer een blanke moeder, die je uiteindelijk alleen met een halfbloed kindje door een Rotterdamse volkswijk ziet banjeren. Gefaald in de opvoeding Ronald!

  30
  2
 2. bahbahbah zegt:

  Demi is hetzelfde type als Sarah, die van Hazes. Wat een zooitje arrogante nepmuilen met zn allen. Echt te vreselijk voor woorden . Bahbahbah.

  23
  0
  • Transformer zegt:

   De botox boys Frank en Ronald. Zijn dochter heeft ook uit kuddegedrag en onzekerheid maar haar muil opgespoten. Walgelijke trend

   13
   0
  • Wegwijzer zegt:

   Ben toch wel benieuwd hoe moeders er voor al haar plastic behandelingen uitzag. Zo’n arrogante bitchy kijkende neppe baby lijkt me nou ook weer niks..

   7
   0
 3. Je Moeder zegt:

  Wat een kkr racisten hier joh, leuk dat je hier anoniem kan reageren maar er zou wel wat weg gefilterd mogen worden.. schaam me als blanke gewoon wat er hier over een gekleurde mede mens word bedrukt.. satire is leuk maar dit gaat wel aardig ver

  3
  17
 4. Uhhh… ja… uhhh… zegt:

  Daar heb je dan je hele leven lang voor in een korte broek op een voetbalveld gelopen. Ondaankbaar stuk vreten laat zich dan in haar halve blote reet voor heel Nederland voor schut zetten.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.