Romy Monteiro boos na uitscheuren jurk

Romy Monteiro boos na uitscheuren jurk

Romy Monteiro boos na uitscheuren jurk. En ze is niet boos omdat de jurk kapot is, maar omdat een website schrijft dat het gekomen is door haar ‘te zware gewicht’. Op Instagram legt ze uit hoe de vork in de steel zit.

‘Topzware Romy Monteiro knalt keihard uit jurk’

De website mannenzaken plaatste een aantal dagen geleden een artikel met die titel ‘Topzware Romy Monteiro knalt keihard uit nauwe jurk’. Dat artikel beschreef hoe Romy uit een mega strak jurkje was geknald nadat bleek dat ze te dik was voor het kledingstuk. Volgens de site was het ‘logisch’ dat ze eruit knalde.

Laten we even voorop stellen dat er maar eens gestopt moet worden met al die fatshaming, maar zeker wanneer iemand dat absoluut niet is. Kijk, als we het Dennis vragen wordt het een ander verhaal, want als het niet ongezond dun is, is het voor Dennie al zwaarlijvig. Maar het gaat dus ook helemaal niet om haar totale lijf, nee… Het gaat om het bos hout wat zij voor de deur heeft liggen.

Goede borstpartij

Voor wie het gezegde niet kent: dat betekent dat ze een goede borstpartij heeft. En dat klopt. In een filmpje laat ze zelf ook zien dat ze er uit gescheurd is en plaatst erbij: “Ziet er leuk en mooi uit, maar in die tijd waren vrouwen of heel dun… of ze hadden geen ‘flinke jongens’. Dat kan ook.” Het jurkje wat ze draagt is er dan ook een die ze aantrok voor een fotoshoot.

Die fotoshoot stond in het thema van ’terug in de tijd’. Daarom droeg ze ook een ouderwets jurkje. De foto’s die werden gemaakt waren van haar en haar vriend samen. Op Instagram plaatst ze het uiteindelijke resultaat van de foto’s in het te strakke jurkje: “We mistten iets op de muur en wilden iets unieks laten maken! We kozen voor de kunsten van Carolien van Schie die een echt ouderwets stil leven portret van ons had gemaakt.” Enig.

Romy Monteiro boos na uitscheuren jurk

Maar… Romy Monteiro is boos over het artikel wat mannenzaken plaatste. Ze deelt er zelfs een post over op Instagram en schrijft erbij: “Gezien ik blijkbaar in de categorie ‘topzwaar’ val, is dit mijn eten voorlopig. Ofcourse not- maar wat verdraaid media toch he, omdat je eerlijk laat zien hoe strak dat middeleeuws pakkie zat. Achja. Ik ga weer aan de hotdog nu daag!🌭”

Romy Monteiro knalt keihard uit nauwe jurk
Romy Monteiro boos na uitscheuren jurk 3