Quincy Promes vervolgd voor steekpartij

quincy

“๐™๐™๐™š ๐™ ๐™š๐™ฎ ๐™ฉ๐™ค ๐™จ๐™ช๐™˜๐™˜๐™š๐™จ๐™จ ๐™ž๐™จ ๐™ฉ๐™ค ๐™›๐™ค๐™˜๐™ช๐™จ ๐™ค๐™ฃ ๐™œ๐™ค๐™–๐™ก๐™จ, ๐™ฃ๐™ค๐™ฉ ๐™ค๐™—๐™จ๐™ฉ๐™–๐™˜๐™ก๐™š๐™จ,” lazen we zojuist bij de Instagrampost van de 29-jarige aanvaller. Vermoedelijk moet dat de druppel zijn geweest voor het Openbaar Ministerie in Amsterdam.

Niet alleen was zijn spel tijdens het EK niet om aan te gluren, er was ook nog dat akkefietje in Abcoude waarbij Quincy zijn neef in de knie zou hebben gestoken. Gedoe om geld, iets in de relationele sfeer, gebeurt in de beste families. Maar het slachtoffer zit nu wel met een doorkliefde pees. En dat kan de nieuwe aanwinst van Spartak Moskou zomaar een paar jaar jilla opleveren.

Quincy blijft echter ontkennen dat hij daar aanwezig was. “Al die mediaberichten en negativiteit om mij heen. Daar ben ik erg van geschrokken Maar de waarheid zal boven water komen. Ik zag dat men zijn oordeel al klaar had. Onterecht. Daar had ik moeite mee.”

Wij hadden ook moeite met jouw invalbeurt tegen Tsjechiรซ, Quin.

55 reacties op โ€œQuincy Promes vervolgd voor steekpartijโ€

 1. Standaard grappen van domme Nederlanders zegt:

  โ€˜Hij is wel pro met een mes heโ€™

  โ€˜Zeer scherp in de duelsโ€™

  โ€˜Zijn steekpass is legendarischโ€™

  โ€˜Covid is een griepjeโ€™

  5
  8
  • trillanomik zegt:

   Je kan zeggen van Quincy wat je wilt maar hij staat er wel en maakt het waar, zowel in Nederland als erbuiten:

   ‘A promes is a promes efter al!’

   1
   5
 2. 0fux zegt:

  We zitten een dame te hacken met onze 101 barz hoerenclub, we dachten dat die dame van niks wist. Maar ondertussen gaan we verder. Daarom kom ik vast te zitten omdat ik een hoerenzoon ben. Zwarte kerel zorgt voor mijn kinderen, omdat ik met mijn iraanse behaarde kontgat niet te vertrouwen ben. Die kogel voor Peter r de Vries had ik in mijn kop moeten krijgen! Hoerenzoon eersteklas die kwaad word op mensen wanneer mensen foto’s van mijn kinderen plaatsen. Ondertussen steel ik al jouw fotoล› van jouw baby en je kleine kinderen om samen met mijn 101 barz rappers groepje je kind op social media te gooien. Johnny Sellah heeft mij wreed genakt. Hoerenzoon die zelf een crimineel is en nu zogenaamd een boevenvanger is. Nog even en ik eindig net als Peter R de Vries

  1
  2
 3. Kale Kees zegt:

  Eindelijk een voetballer die meer kan dan tegen een balletje trappen. Quincy is al bezig met het leven na het voetbal. Die valt niet in het zwarte gat.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.