Peter Gillis vlucht naar het buitenland

Peter Gillis vlucht naar het buitenland

Peter Gillis vlucht naar het buitenland. Hij lijkt er ook geen geheim van te maken, want hij en Nicol plaatsen een video op Instagram waarop te zien is dat ze op Schiphol staan.

Klaar voor vertrek

Gisteren plaatste Peter Gillis een video op Instagram en schreef hierbij: “Een goede voorbereiding is het halve werk zullen we maar zeggen…😉 We zijn bijna klaar voor vertrek!!” Op de video is te zien hoe hij en Nicol Kremers samen op Schiphol staan.

Peter Gillis vlucht naar het buitenland

De twee zijn klaar om te vertrekken naar het buitenland. En dat is maar goed ook, want in Nederland valt niks meer voor ze te halen. Gelukkig beseft inmiddels bijna heel Nederland wat een achterlijke crimineel het is.

Loopt nie goed af

Toch blijft de vraag wat Nicol nog bij Peter doet. De geruchten over een relatiebreuk komen wel steeds vaker aan het licht. Zou het dan toch zo zijn dat ze echt bij hem weg is? Maar wat doen ze dan op Schiphol, Peter Gillis vlucht naar het buitenland? Waarschijnlijk kunnen we er vanuit gaan dat deze video eerder opgenomen is. Onderaan het artikel vatten we in een video samen welke conclusie we hieruit kunnen trekken: loopt nie goed af.

@roddelpraatkort

#fy #foryou #roddelpraatkort

♬ origineel geluid – Roddelpraatkort – Roddelpraatkort