Peter Gillis is dankbaar dat hij nog leeft: ‘een echte wake-up call’

Peter Gillis is dankbaar dat hij nog leeft: 'een echte wake-up call'

Peter Gillis is dankbaar dat hij nog leeft. Vandaag is hij 61 jaar geworden en ondanks het feit dat dit nog erg jong is, is hij verbaasd dat hij er nog is. Een jaar geleden belandde hij in het ziekenhuis met een ‘suikercoma’ en dat was voor hem ‘een echte wake-up call’.

Peter Gillis is dankbaar dat hij nog leeft

Vandaag is Peter Gillis 61 jaar geworden en daar is hij zelf erg van verbaasd. Met zijn ongezonde lijf had hij nooit gedacht deze (nog jonge) leeftijd te behalen. Hij mag inmiddels dan wel twintig kilo zijn afgevallen, maar eerder kroop hij nog door het ook van de naald toen hij in een ‘suikercoma’ terecht kwam.

‘Een echte wake-up call’

Op Instagram schrijft hij: “Vandaag ben ik 61 jaar geworden!🎉 Ik ben erg blij dat ik er weer een jaar bij op mag tellen. Bijna een jaar geleden belandde ik namelijk in het ziekenhuis met een suikercoma en een wel hele lage hartslag. Een echte wake-up call! Gelukkig is het toen allemaal goed gekomen. Heel erg dank ook nogmaals aan iedereen voor de steun en mooie berichten die ik toen mocht ontvangen.” Dat is inderdaad best serieus.

‘Ik ben al meer dan twintig kilo kwijt’

De ‘wake-up call’ heeft er wel voor gezorgd dat hij zijn levensstijl is gaan aanpassen. “Veel van jullie was het al opgevallen, maar ik ben nu ook weer echt gezonder aan het leven en ben al meer dan 20kg kwijt.🔥 “, aldus Peter. Hij schrijft er ook bij dat hij het dit jaar niet heel groots gaat vieren, maar enkel even samenkomt met zijn dierbare (wie dat dan ook naast zijn kinderen mogen zijn). Gefeliciteerd, hè!