Over roddelpraat

Roddelpraat is een website en Youtube kanaal dat zich richt op het publiceren van het laatste nieuws en roddels uit de wereld van de showbizz en entertainment.

Roddelpraat is een website en Youtube kanaal dat zich richt op het publiceren van het laatste nieuws en roddels uit de wereld van de showbizz en entertainment. De website en het kanaal staan bekend om hun humoristische en soms satirische benadering van het nieuws en roddels, inmiddels onmisbaar geworden in het medialandschap van Nederland. Op de website en social media kanalen kun je als bezoeker terecht voor het laatste nieuws en de beste roddels uit de wereld van de beroemdheden.

Contact opnemen

info@roddelpraat.nl
dennis@roddelpraat.nl
jan@roddelpraat.nl

Roddelpraat Show

Het RP Youtube kanaal, ook wel RoddelPraat genoemd, is de plek waar Jan Roos en Dennis Schouten iedere woensdag de laatste roddels met een goed gevoel voor humor delen met hun kijkers. Op het kanaal kun je als kijker terecht voor de laatste roddels uit de wereld van de showbizz en entertainment.
Jan Roos en Dennis Schouten nemen je mee in hun unieke humoristische blik op de wereld van de beroemdheden en zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van wat er speelt in de wereld van de roddels. Of je nu op zoek bent naar een goed vermaak of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en roddels, het Roddelpraat Youtube kanaal is de plek voor jou.

Roddelpraat Show

Roddelpraat Nieuws

Roddelpraat.nl is een website die zich richt op het publiceren van het laatste nieuws en roddels uit Nederland. De website richt zich voornamelijk op actualiteiten uit de showbizz en entertainmentwereld. Roddelpraat.nl is inmiddels onmisbaar geworden in het medialandschap van Nederland. Op de website kun je als bezoeker terecht voor het laatste nieuws en de beste roddels uit de wereld van de showbizz en entertainment. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet je precies wat er speelt in de wereld van de beroemdheden. Of je nu op zoek bent naar het laatste nieuws over je favoriete celebrity of gewoon op zoek bent naar wat leesvoer, op Roddelpraat.nl ben je aan het juiste adres.

Roddelpraat Nieuw

Steun Roddelpraat door te doneren

Zorg ervoor dat Roddelpraat kan blijven bestaan en doneer slechts 5 euro per maand aan Roddelpraat.

Nu Doneren

Roddelpraat Shop

De Roddelpraat Shop is een online webwinkel waar je leuke Roddelpraat merchandise kunt kopen. De shop biedt een ruim aanbod aan producten, van kleding tot accessoires en van mokken tot posters. De Roddelpraat Shop staat bekend om zijn humoristische en soms satirische ontwerpen, die perfect passen bij het karakter van de Roddelpraat website en het Youtube kanaal. Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor jezelf of voor iemand anders, in de Roddelpraat Shop is er voor iedereen wat wils.

Over de Roddelpraat Shop

Roddelpraat op Social Media

Je kunt Roddelpraat vinden op verschillende social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Youtube. Roddelpraat is continu bezig met het uitbreiden en verbeteren van haar aanwezigheid op social media. Op deze kanalen kun je als volger op de hoogte blijven van het laatste nieuws en roddels uit de wereld van de showbizz en entertainment. Of je nu op zoek bent naar leuke updates of gewoon op zoek bent naar wat leesvoer, op de social media kanalen van Roddelpraat ben je aan het juiste adres.

Youtube Instagram Facebook