Nieuwe seizoen Massa Is Kassa van Peter Gillis dreigt te floppen: ‘worden we bedonderd?’

Nieuwe seizoen Massa Is Kassa van Peter Gillis dreigt te floppen: 'worden we bedonderd?'

Nieuwe seizoen Massa Is Kassa van Peter Gillis dreigt te floppen. Op Instagram deelt hij een foto met de cameraploeg die druk bezig is, maar aan de reacties op zijn Instagram te zien lijken mensen er geen goede hoop voor te hebben. Een kijker vraagt zich af: ‘worden we bedonderd?’

Peter Gillis werkt aan het nieuwe seizoen van Massa Is Kassa

Op Instagram deelt hij een foto met zijn Rolls Royce en de cameraploeg en schrijft erbij: “Hatselfats! We zijn volop bezig met de opnames van seizoen 10.đŸ’ȘđŸ» ‘Familie Gillis: massa is kassa’ is vanaf dinsdag 23 mei om 20:30 uur weer te zien op SBS6.” De kijkcijfers van het programma gingen telkens al achteruit. Zeker sinds mensen weten dat de relatie tussen Peter Gillis en Nicol Kremers Ă©Ă©n grote poppenkast was, zijn er veel kijkers afgehaakt.

Nieuwe seizoen Massa Is Kassa van Peter Gillis dreigt te floppen

Onder zijn post op Instagram worden deze sterke vermoedens bevestigd. Zo schrijft iemand: “Nicolleke weg dat gaat kijkers kosten 😱”. En iemand anders vraagt zich af: “Was toch gestopt of wordt iedereen bedonderd??” Ja, klopt. Iedereen wordt bedonderd. Niet iedereen lijkt dat door te hebben, maar dat is vooral te wijten aan het feit dat het publiek van SBS6 niet zo snugger is.