NIET LEEEEUK: Rogier wéér boos

Rogier Smit geilt op aandacht, maar krabbelt terug in zijn eigen kontje als het om negatieve aandacht gaat. Bij RTL Boulevard zouden ze kritiek hebben geleverd over Rogier die de voogdij wil over het hondje Coco dat Frank en Rogier samen hadden. Dit ten koste van de gezondheid van Coco, want die zou hiervoor moeten reizen en dat gaat eigenlijk helemaal niet.

Eerst hadden we dat arme drugshondje Toto van Gordon, nu is hondje Coco de lul. De namen worden met de dag origineler in Bekend Nederland. Marieke Elsinga had blijkbaar gezegd dat Rogier de voogdij dan misschien beter niet kan doorzetten. Vervolgens kwam er nog een scheutje kritiek overheen van die misselijke Fawrynotsawry: “Ik vind het zo’n sneu figuur. Hij vindt zichzelf zó het einde. Hij denkt dat hij een of andere ster is met zijn 41.000 volgers.”. Rogier besloot Marieke een lading aan DM’s te bezorgen en kondigde dit ook doodleuk aan onder een Instapost waar het ging over een dame met kanker. Ga zo door Rogiertje.

41 reacties op “NIET LEEEEUK: Rogier wéér boos

   • ROGIER zegt:

    LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1
    0
 1. The godfather zegt:

  Laat die kale badeend maar geen voogdij krijgen over dat hondje. Anders is het hondje straks ook bezweken door het Colombiaans marcheerpoeder.

  5
  2
 2. Robbie zegt:

  Ja is Rogier weer los??? Jammer zeg dat ik dat heb gemist. Wat ik me nu bedenk eigenlijk heel raar misschien, maar waarom gaan de h0m0’s nooit los tegen Mo’s, de meeste Mo’s die ik ken zijn tegen h0m0’s hoor die heten geen Richard of Henry of iets dergelijks. Misschien ideetje om de term h0m0 maar te skippen want dat riekt naar M0fobie alleen is het dan weer racisme. Overigens een n3g3eroide hond in huis halen en naar je laten luisteren vind ik dan ook weer niet netjes, het is geen slaafje die je ook zomaar op en neer stuurt. En dan die naam die verwijst naar cocosnoot tja sorry maar vindt ik dus ook niet kunnen. Denk dat ik maar moet stoppen met drankjes doen………..

  6
  3
 3. Co Jenevo zegt:

  Zolang Roog nog in zijn eigen karikatuur blijft geloven heeft hij nog wel klein beetje amusementswaarde.
  Wel sneu, maar da’s niet ons probleem.

  5
  3
 4. Klazien uut Zalk, natuurgeneeskundige zegt:

  Het speeksel van den hond is niet gezond in tegenstelling wat sommigen beweren.
  Ook de haargroei op het hoofd zal niet gestimuleerd worden door de natte hondentong.
  Ik adviseer de heer Rogier om de schedel 2 x daags lichtjes te stimuleren met een bos brandnetels
  Ook een flacon voorvocht van een Grizzlybeer kan helpen, wel een duur product, maar mijnheer is nogal succesvol, dus zal het zich kunnen veroorloven.

  7
  1
 5. ROGIER zegt:

  LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK I juju

  1
  0
 6. Bejaardenpijper zegt:

  Oud zaad is als oude wijn. Het is iets voor de fijnproever. Heerlijk sabbelen op die slappe leuter met je eigen poep. En nogmaals genieten van wat je een paar dagen geleden hebt gegeten.

  0
  1
 7. Donald Trump zegt:

  Het is goed dat RoddelPraat bestaat.

  Onze jeugd kan niet genoeg verteld worden, wat harddrugs met je verstand doet. Het liefst met voorbeelden. En die heeft BN’erend NL gelukkig ruim voldoende.

  Ga zo door heren!

  1
  0
 8. Fiona zegt:

  whoah this weblog is fantastic i like studying your articles.
  Keep up the great work! You understand, many
  persons are looking around for this information, you could help them greatly.

  0
  0
 9. Wilda zegt:

  You could certainly see your skills within the work you
  write. The world hopes for even more passionate writers such as
  you who are not afraid to mention how they believe.
  All the time go after your heart.

  0
  0
 10. Claudio zegt:

  Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article.
  I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your
  useful info. Thanks for the post. I will certainly comeback.

  0
  0
 11. Mathias zegt:

  Thank you for another great post. Where else may just anybody get that
  type of info in such an ideal method of writing? I’ve a presentation subsequent week, and
  I am on the look for such info.

  0
  0
 12. 바카라 zegt:

  Hello there I am so grateful I found your site, I really found you by error, while I
  was researching on Aol for something else, Anyways I am here now and would just like to say thanks for a incredible
  post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I
  don’t have time to read it all at the moment but I have bookmarked it and
  also added your RSS feeds, so when I have time I will be back
  to read more, Please do keep up the excellent work.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.