Nicolette van Dam werd geconfronteerd met aandoening: ‘het is wat het is’

Nicolette van Dam werd geconfronteerd met aandoening: 'het is wat het is'

Nicolette van Dam werd geconfronteerd met aandoening op een glow in the dark feestje. Ze heeft namelijk last van Vitiligo, wat inhoudt dat pigmentcellen uit huid en haar verdwijnen. Blacklight laat haar vlekken, die gevolg zijn van de aandoening, duidelijk zien. Ze plaatst er een emotioneel bericht over.

Nicolette van Dam werd geconfronteerd met aandoening

De vrouw van onze grote vriend Bas Smit, Nicolette van Dam, deelt wederom een emotioneel bericht op Instagram. Dit keer, omdat ze geconfronteerd werd met haar aandoening. Ze heeft last van Vitiligo. Dit houdt in dat de pigmentcellen in haar en huid verdwijnen waardoor ze bijvoorbeeld witte plekken op haar huid krijgt.

‘Het is wat het is’

Toen ze afgelopen weekend op een feest was met glow in the dark licht, werd ze lichtelijk emotioneel, omdat haar aandoening hierdoor erg zichtbaar werd. Ze plaatst een foto op Instagram en schrijft erbij: “Zo dit was weer ff een nieuwe confrontatie met m’n vriend Viti Ligo. Opzich vallen m’n witte vlekken altijd wel mee, vind ik zelf, maar tijdens het Glow in the Dark feestje van Lola werd ik weer ff met m’n neus op de feiten gedrukt 🤪 Is wat het is, natuurlijk wel jammer, maar waar gaat t over. En eerlijk, als die meiden dan zeggen ‘We vinden het cool dat witte om je ogen!’, ben ik helemaal gerustgesteld 😉👁️♥️.”

Positieve reacties

Je bent prachtig zoals je bent, Nicolette. Maak je niet druk! Onder haar post klinken ook veel positieve reacties. Zo schrijft iemand: “Mooi en dapper dat je het deelt! Je bent goed en mooi zoals je bent 😘.” Een ander steekt haar graag een hart onder de riem en schrijft: “Niet druk om maken! Het ziet er gewoon vet uit!” En zo is het maar net.