Michella Cocks waarschuwt vrouwen

Wie is het? Nou, het is die mevrouw die altijd meedoet in werkelijk elke reallifeserie die er bestaat. Dames in de dop, Echte meisjes in de Jungle, Echte meisjes op de Prairie, Lust, Liefde of Laten Lopen, Shopping Queens VIP en ga zo nog maar een half uur door. Maar waar ze werkelijk bekend van is is haar enorme grote smoel. En die is er nu niet meer want ze is ongelukkig.

Iets over een foute vriend. Nou ja, luister maar.

20 reacties op “Michella Cocks waarschuwt vrouwen

  • Bert Brussen zegt:

   Embargo 18:00 uur 23 maart 2022
   Roddelpraat in hoger beroep tegen Famke Louise
   Dennis Schouten en Jan Roos hebben besloten in hoger beroep te gaan na de uitspraak van het kort geding dat rapper Famke Louise tegen hen had aangespannen. Hierin werd Roddelpraat veroordeeld wegens het tonen van een disstrack over Ali B, die volgens de rechter de privacy van de zangeres zou hebben geschaad. Roddelpraat heeft nieuw bewijs in handen dat dit volstrekte nonsens is en toont dat vanavond in hun nieuwe uitzending van Roddelpraat (18:00 uur op Youtube).
   Noot voor redactie: u kunt Dennis en Jan bellen voor commentaar.

   6
   1
 1. Pieter zegt:

  Zonder de make-up en die enorme 3D wimpers is Michaela Kox een 42-jarig gekreukeld vrouwtje met een pruik, er is niks van haar over inderdaad.

  19
  1
 2. Rijdende Rechter zegt:

  Wie zou dat verwachten, de Sjonnies en Delano’s zijn toch geen lieve spannende jongens, maar het blijken klootzakken te zijn. Joh?

  12
  1
 3. ThruthBadour zegt:

  Dennis jaloers. Zo veel uitnodigingen voor van alles. En wat seksistisch trouwens weer. Ik ken mannen en vrouwen zo zij ze beschrijft. Dus mannen kijk ook uit. Psychopate mensen zijn ontzettend innemend tot ze reden en kans hebben hun masker af te doen. Kijk manipulatief gedrag is niet kwalijk. Gaat om de intentie. Die je verliefd zijnde helemaal makkelijk verkeerd neigt te interpreteren. Maar als je hun belang of ego krenkt ga je zien. En te behandelen is het niet. Enkel af te dwingen en onderdrukken met een continue vrees voor keiharde represailles. En zelf daar bestaat risico op de ultieme escalatie. Dat is mijn ervaring.

  2
  6
  • Koortsflip zegt:

   TrutBadhœr.

   Hoe kom je op zo’n naam fokking ej?
   Maar je zegt wel rake dingen hoor.
   Van die maskers en alles. Kom je ook uit carnavalland? Al die kutbrabanders toch steeds weer hé jongu. Dan kan je maar beter een echte badhœr zijn. Nou tabee. Groeten aan Gerske en Mém.

   5
   5
 4. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Die moet je een mondknevel opzetten en dan keihard zonder spuug flink in de poeperd nemen! Weet zeker dat dit exemplaar je de ballen door de plasbuis zuigt. Geen relatie materiaal, maar kun je vast een leuke avond in de kerk mee beleven.

  6
  8
 5. Clubber Lang zegt:

  ‘Hij houdt van me, want hij doet soms raar’.
  Ja dames en waarschijnlijker heren, dat zei ze echt.
  Ze had beter mee kunnen doen met het programma : echte meisjes halen we uit de jungle, en Michelle cocks laten we achter.

  3
  0
 6. Morris zegt:

  Hele oud filmpje maar, heeft zij een spraak gebrek? Ik ken iemand die heet Michel maar praat net zo achterlijk. Hij had iets met een zigeunerin maar hij voelde zich ook zo aandachstsgeil.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.