Michella Cocks waarschuwt vrouwen

Michella Cocks waarschuwt vrouwen

Wie is het? Nou, het is die mevrouw Michella Cocks waarschuwt vrouwen die altijd meedoet in werkelijk elke reallifeserie die er bestaat. Dames in de dop, Echte meisjes in de Jungle, Echte meisjes op de Prairie, Lust, Liefde of Laten Lopen, Shopping Queens VIP en ga zo nog maar een half uur door. Maar waar ze werkelijk bekend van is is haar enorme grote smoel. En die is er nu niet meer want ze is ongelukkig.

Iets over een foute vriend. Nou ja, luister maar.

20 reacties op “Michella Cocks waarschuwt vrouwen

 1. Pieter zegt:

  Zonder de make-up en die enorme 3D wimpers is Michaela Kox een 42-jarig gekreukeld vrouwtje met een pruik, er is niks van haar over inderdaad.

  19
  1
 2. Rijdende Rechter zegt:

  Wie zou dat verwachten, de Sjonnies en Delano’s zijn toch geen lieve spannende jongens, maar het blijken klootzakken te zijn. Joh?

  12
  1
 3. ThruthBadour zegt:

  Dennis jaloers. Zo veel uitnodigingen voor van alles. En wat seksistisch trouwens weer. Ik ken mannen en vrouwen zo zij ze beschrijft. Dus mannen kijk ook uit. Psychopate mensen zijn ontzettend innemend tot ze reden en kans hebben hun masker af te doen. Kijk manipulatief gedrag is niet kwalijk. Gaat om de intentie. Die je verliefd zijnde helemaal makkelijk verkeerd neigt te interpreteren. Maar als je hun belang of ego krenkt ga je zien. En te behandelen is het niet. Enkel af te dwingen en onderdrukken met een continue vrees voor keiharde represailles. En zelf daar bestaat risico op de ultieme escalatie. Dat is mijn ervaring.

  2
  6
  • Koortsflip zegt:

   TrutBadhœr.

   Hoe kom je op zo’n naam fokking ej?
   Maar je zegt wel rake dingen hoor.
   Van die maskers en alles. Kom je ook uit carnavalland? Al die kutbrabanders toch steeds weer hé jongu. Dan kan je maar beter een echte badhœr zijn. Nou tabee. Groeten aan Gerske en Mém.

   5
   5
 4. Kweetniet zegt:

  Geef die vrouw wat maoammetjes voor de dag en pammetjes voor de nacht en probleem gefixt. Toch?

  0
  2
 5. Clubber Lang zegt:

  ‘Hij houdt van me, want hij doet soms raar’.
  Ja dames en waarschijnlijker heren, dat zei ze echt.
  Ze had beter mee kunnen doen met het programma : echte meisjes halen we uit de jungle, en Michelle cocks laten we achter.

  3
  0
 6. Gnoe zegt:

  Ms moeten wij als maatschappij ophouden mensen als Michelle, Barbie en de Scheetjes enz een podium te geven. Na de roem komt de kater.

  1
  0
 7. Morris zegt:

  Hele oud filmpje maar, heeft zij een spraak gebrek? Ik ken iemand die heet Michel maar praat net zo achterlijk. Hij had iets met een zigeunerin maar hij voelde zich ook zo aandachstsgeil.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.