Mees Dix deelt onsmakelijke plaatjes van zijn voortgang: ‘stop met zeiken’

Mees Dix deelt onsmakelijke plaatjes van zijn voortgang: 'stop met zeiken'

Mees Dix deelt onsmakelijke plaatjes van zijn voortgang en schrijft op Instagram: “stop met zeiken en ga naar de gym”. Wel moeten we erbij zeggen dat het onwijs knap is wat hij heeft weten te bereiken. Het vriendje van Don de Jong heeft duidelijk zijn best gedaan. Daar kan ome Jan nog een puntje aan zuigen.

Mees Dix deelt onsmakelijke plaatjes van zijn voortgang

We hebben het vriendje van Don de Jong, Mees Dix, al zien flirten met een transgender en een buffel op zijn bil laten tatoeëren, maar dit is een applaus waard. Mees Dix deelt vol trots een foto op Instagram om te laten zien hoeveel hij afgevallen is. Welk tijdsbestek en hoeveel kilo er precies tussen heeft gezeten laat hij niet weten, maar het is duidelijk dat het onmogelijk veel is. Een halfjaar geleden woog hij nog 108 kilo, dus het zal inmiddels onder de honderd zijn.

Lekker bezig, kerel

Het enige wat hij bij de post schrijft is: “Discipline is key 🏆”. In zijn verhaal maakt hij vervolgens weer duidelijk dat hij de sportschool opnieuw gaat opzoeken. Uhm, ja… Wat kan ik zeggen? Dat joch was ooit nog tien keer zo dik als ik, maar hij haalt me straks in. Onsmakelijke plaatjes zijn het wel, maar je bent lekker bezig, kerel. We kunnen gewoon niet anders zeggen.