Marc van de Linden doet weer vreemd

Marc van der Linden gaat in 2022 verder waarmee hij in 2021 was begonnen, namelijk bijzonder verward overkomen. Op teevee komt de zogenaamde “royaltykenner” nauwelijks uit zijn woorden. Dat is niet zo heel vreemd omdat hij zwaar aan de dope zit. Nu begint zijn post over een mondmasker met de zin: “Ik ben er blij.”

Je schijnt met dat ding niet in je eigen mond te ademen. In wiens mond dan wel laat Marc niet weten.

Zijn beste wensen waren ook een beetje vreemd. Zeker omdat er een stripfiguurfiltertje op had gezet om er iets minder verlept uit te zien. De vraag is hoe lang RTL dit nog accepteert.

15 reacties op “Marc van de Linden doet weer vreemd

 1. B r e a k I n g n I e u w s zegt:

  >>>>B R E A K I N G N I E U W S<<<<<

  FUSIE SBS/NET5 EN RTL UITGESTELD

  RTL en Talpa waren het al eerder eens geworden dan de Autoriteit Consument & Markt wist, de goedkeuring voor een fusie tussen de twee tv-boeren laat vooralsnog op zich wachten

  Wat idee aan de hand?
  De kwakkelende Linda de Mol (57, 4 plastisch chirurgische ingrepen, botox & fillers afhankelijk en licht incontinent)) vertelt nu dat zij héél graag zo snel als mogelijk de snevende zendergroep van haar broertje wil verlaten.

  Linda de Mol, die geen buitenechtelijke relatie onderhield met een 56-jarige acteur, kwam in 2019 bij Talpa om broer John te helpen.
  Samen met Jildou van der Bijl lukte het niet om van Net5 een platform voor vlotte levenslustige MILF's te maken en inmiddels is van Net5 niets meer over.

  Behalve Linda had ook haar neefje Johnny hooggespannen verwachtingen van zijn bijdrage aan het succes van Talpa, en ook zijn inspanningen dreigen momenteel uit te draaien op een debacle. Het ''programma'' HLF8 is net zo succesvol als 6INSIDE indertijd was, met tanende kijkcijfers en niets vernieuwends.

  De kans dat tante Linda én haar vrouwenmeppende neefje nog iets gaan betekenen na de eventuele fusie is dan ook uitermate klein.

  32
  6
 2. Doner Rolvink walah bilah zegt:

  Geen kinderen en geen kleinkinderen. De zinloosheid van zijn bestaan druipt er vanaf. Drie cooling masks voor de prijs van één… lekker belangrijk. Met zo’n afgelepte kop kan de mask niet groot genoeg zijn.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.