Maan met peuk, fans boos

Maan

Zangeres Maan, de vroegere oppas van de kinderen van ons Jan, heeft haar fans boos gemaakt met een Insta-pic. Tegenwoordig is iedereen heel snel boos of beledigd, dat kan dus al gebeuren als je voor de foto een sigaret vasthoudt. Want oh oh oh oh, dat is toch wel heel erg verkeerd hoor. Het wicht zet er zelf notabene nog “mom i wanna look like a french actressss” bij om aan te tonen dat het in scène is gezet en zelf niet paft. Hieronder wat reacties.

Ik haat dat er in fotografie altijd word gedaan alsof roken esthetic is🙄🙄 tis lelijk

Roken is zo 1980 😧

Roken staat jouw niet

Roken is dodelijk Maan

Lekker voorbeeld…met je French….Truus

Hé Maan we roken toch niet echt hè , slecht voor de gezondheid

Omg rook jij😮😢

Stop met die stink stokken ❤️ lieverd?

Lekkere teerlongen ☻

Rook jij hoop het niet!!!🤢🤮

Not done. Jij als voorbeeld voor zoveel jonge mensen vs. een rookvrije generatie. Roken is niet meer van deze tijd, dodelijk en al helemaal niet stoer

Please don’t make smoking look cool with so many young followers…

Jammer van die peuk dat heb jij toch niet nodig

😢 Voorbeeldfunctie voor jonge meiden?!

Zo Zo jammer Maan, dat de door jou gezochte gelijkenis er eens is met een sigaret. Wat voor voorbeeld geef jij zo aan de jeugd die jou volgt? De volledig verkeerde!!! Tabak gebruik is zo 2020 en extreem verkeerd!!!!!

Beetje jammer die sigaret! Niet echt een goed voorbeeld voor al je jeugdige fans!

Slecht voorbeeld dit. Je hebt een grote groep followers die minderjarig zijn, niet goed om dan roken te verheerlijken, want dat is toch wat er gebeurt

Slecht voorbeeld geef je hier Maan als influencer

Reactie Roddelpraat

Dat lieve meisje Maan, die zich werkelijk altijd houdt aan alle ongeschreven regels van het BN’erschap, een bak gezeik over zich heen krijgt vanwege een foto met een sigaret, terwijl dat arme kind niet eens rookt is belachelijk. Wat een verschrikkelijk volk. Wat een calvinistisch tuig. Wat een nare moralisten. Gelukkig hebben wij niet zo’n achterban. Peukie iemand?

https://www.instagram.com/p/CNkfMYHgWlp/?utm_source=ig_web_copy_link