Luca Borsato probeert internationaal door te breken: ‘ga zo door!’

Luca Borsato probeert internationaal door te breken: 'ga zo door!'

Luca Borsato probeert internationaal door te breken. Vandaag werd zijn tweede Engelstalige nummer gereleased. De eerste werd geen succes, maar misschien levert dit straks wél brood op de plank op. Één ding moeten we die overspelige jongen wel meegeven: goed dat hij níet in de voetsporen van zijn vader probeert te treden.

Relatiebreuk met Daisy Piras

We kennen Luca Borsato natuurlijk allemaal erg goed. En niet alleen omdat hij de zoon van Marco Borsato is, maar vooral ook omdat hij zijn ex-vriendin Daisy Piras had bedrogen. Onze vriendin Daisy verliet hem en hij leek in een depressie te belanden. Op Instagram stak hij niet onder stoelen of banken dat hij zich wel erg lekker voelde in de slachtofferrol. Alhoewel… Hij gaf wel toe fout te zitten en begon ‘aan zichzelf te werken’. Mooi.

Op eigen benen falen

Één dingen moeten we Luca wel meegeven: het is goed dat hij niet in de voetsporen van zijn vader probeert te treden, want wat doet André Hazes dat toch verschrikkelijk slecht. Totale non-talenten worden in Nederland behandeld alsof het wél talenten zijn om de enige reden dat ze uit een bepaald nest zijn gekomen. Luca kiest ervoor in een andere taal te zingen en daar op eigen benen in te falen. Het zal ook wel meespelen dat niemand in de voetsporen van Marco Borsato zou willen treden, maar dat ter zijde.

Luca Borsato probeert internationaal door te breken

Zijn eerste single genaamd ‘Private Party’ werd op YouTube nog geen tienduizend keer bekeken, dus dat is niet zo best. Vandaag kondigt Luca aan het opnieuw te proberen met een nieuwe single. Hij schrijft op Instagram: “Finally! My 2nd single ‘Hopeless Romantic’ is OUT NOW! A song that I loved to write almost three years ago is finally yours and I can’t wait to hear all your thoughts! To all my hopeless romantics out there… This might be your song! 💜” Hij kan hier op veel steun rekenen. Zo schrijft iemand ook: ‘ga zo door!’ Enig. Al zou ik niemand aanraden om romantisch advies van Luca Borsato op te volgen…