Linda de Mol doet heeeeeeeeeel stout

Oei oei oei oei oei. Wat is het toch een stoute meid. 57 jaar en lekker gek doen. En dat dan weer uitmelken voor je blaadje. Je hoeft de familie De Mol niks te leren hoor. Nu heeft ze een wilde nacht beleefd op wietolie. Nondeju! Wat een beest.

Ze maakt echt wat mee hoor. Moet je dit verhaal eens lezen: “Toen kwamen er vrienden van ons eten en logeren. En zij had van de buurman een flesje wietdruppels gekregen. Zelf gemaakt, heel puur spul. Iedereen kreeg een klein druppeltje op zijn of haar hand en toen ging het snel. “Ik weet nog dat mijn nieuwe waterkan in de vorm van een vis een gek blubgeluid maakte bij het inschenken en dat dat gekke blubgeluid ons zeker een uur zo hard heeft laten lachen, dat ik de volgende dag pijn in mijn ribben had.”

“We hadden waanzinnig goeie gesprekken, geloof ik, hebben nog een film gekeken waar ik me nul van herinner en de vreetkick bevredigden we met een enorm stuk oude kaas met mosterd en daarna een hele citroentaart met een fles limoncello. Een keer een avond losgaan kan op een bepaalde manier ook goed voor je zijn.” God, wat een kinderachtig geneuzel.

10 reacties op “Linda de Mol doet heeeeeeeeeel stout

 1. Paul Grijpstra zegt:

  De Queen of Queef aan de wietolie?

  Dat zal een dolle boel geweest zijn, vijf van die tuthola’s op de witte leren bank van Linda in Laren en iedereen aan de slappe lach.
  Pissend in hun Tena-lady.
  En Linda steeds kutscheetjes latend.

  Bedankt Johan Derksen.
  Ik denk bij Linda de Mol altijd weer aan de kutscheetjes die zij steeds laat.

  46
  0
 2. Anti alles zegt:

  Wat een kut verhaal dit. Die Linda is het mode voorbeeld voor burgerlijk.
  Ze heeft wel eens gezegd dat ze van iets groter geschapen houdt, nou laat die overjaarde kut eens uit elkaar trekken door een stel choco boco’s. Dan zou ze dat flesje wietolie als glijmiddel kunnen gebruiken. Dat was pas een leuke avond geweest voor haar.

  16
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.