Laura Ponticorvo wordt opnieuw moeder

Laura Ponticorvo wordt opnieuw moeder

Laura Ponticorvo wordt opnieuw moeder. Ze deelde gisteravond vol trots op Instagram dat ze weer in verwachting is. Dat nieuws ondersteunde ze met beeldmateriaal van de mensen die momenteel lid zijn van haar gezin.

Laura Ponticorvo wordt opnieuw moeder

Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat we over Laura Ponticorvo hebben geschreven. De laatste keer was in april 2022 en toen ging het over het feit dat Laura zelf erg trots is op haar lichaam. Zelf na de zwangerschap was haar lijf nog één die prima was om aan te zien.

‘Blessed with another miracle’

Ze genoot al een tijdje van het moederschap, maar krijgt het nu voor elkaar om dat moederschap naar een hoger niveau te tillen. Ze liet op Instagram weten weer in verwachting te zijn. Ze schrijft erbij: “Blessed with another miracle🥺❤️🥰We zijn zo dankbaar voor dit wondertje die ons compleet heeft verrast en onze kleine Giulia gewoon al grote zus zal maken🤩De grote broers en zus zijn ook in de wolken en we kunnen allemaal niet wachten om dit wondertje in onze armen te sluiten en ons liefdevolle gezin nog completer te maken💕💙.”

Veel positieve reacties

Onder de post klinken natuurlijk veel positieve reacties. Zo schrijft onze grote vriendin Kim Feenstra bijvoorbeeld: “Er zitten zoveel prachtige elementen in deze video. Zo vol met liefde. Wauw ❤️ echt heel blij voor jullie.” En daar sluiten we ons graag bij aan: gefeliciteerd! Al kan Kim dat natuurlijk niet verstaan. Mocht iemand weten hoe we het haar kunnen laten weten in gebarentaal…? Meld je aan.