Kjeld Nuis begeeft zich op glad ijs door coronavaccin

kjeld

Gisteren liet ijskoning Kjeld Nuis via een Instapost weten dat hij er zowel fysiek als mentaal he-le-maal doorheen zit. Eerder vertelde hij RTL Bagger a.k.a Boulevard dat hij ernstig ziek bleek vlak nadat de eerste coronaprik zijn arm in was gepegeld. Nét nu de voorbereidingen voor het nieuwe schaatsseizoen zijn begonnen. Vervelend Kjeld.

De Olympische medailleverzamelaar is in oktober vorig jaar ook al positief getest op corona. Toen had hij minder ziekteverschijnselen dan nu met de inenting. Maar Nuis zit niet bij de pakken neer: “Soms gaat het gewoon niet”, schrijft hij. “maar dat is soms okee.”

Gelukkig krijgt het 31-jarige knappe koppie veel steunberichten uit Bekend Nederland: “Champ💪🏻”, krijgt hij in de schoot geworpen van uiterst getalenteerde Lingo-presentator Jan Versteegh, en “When the going gets tough… the tough get going 💪🏼💋😘”, luidt de inspirerende quote van collega-schaatsster Joy Beune.

32 reacties op “Kjeld Nuis begeeft zich op glad ijs door coronavaccin

 1. G-no (Mijn verhaal) zegt:

  MIjn naam is rapper G-no en nu komt mijn echte “mijn verhaal”.

  Ik ben een vieze vuile zwerver die als baby is gebeten door een hond. Daarom is mijn kop zo groot en lijk ik op een luchtballon. Ik steel van bejaarden op mijn werk en Jspine vertelde dat door aan punchoutbattle rappers, daardoor maakte ik distracks naar J spine toe want niemand mocht dit weten. Ik lieg en bedrieg alles en iedereen en ik rijd elke dag zwart in de metro. Ik ben een mislukking en een aftreksel van een nageboorte. Daarom liet mijn moeder mij achter bij een grote hond. Mijn moeder was me liever kwijt dan rijk en ze haatte mij toen al. Die hond had gelijk om me in mijn duivelse kop te bijten want zoals je weet zien honden heel snel wie slecht is en wie niet. Ik heb samen met rapper Just B afgesproken om jouw onschuldige peuter dood te maken. Ondanks dat ik een verwekker ben van een jong die ergens rondloopt maar ik niet voor dat kind zorg, andere man speelt papa, want met mijn grote lelijke tiefuskop wil verder geen 1 vrouw gedrochten op aarde zetten. Omdat ik te lelijk ben om nog meer kinderen te verwekken en mijn zoon niet op mij lijkt, wil ik jouw kind vermoorden. Samen met rapper Just B en mijn zwarte apenclubje en die lelijke lesbie Anika en junkie Roxan spreken we af wat we gaan doen om jouw kind te vermoorden. Het is ons niet gelukt, we zijn allemaal nog steeds lelijk en eng. Alles wat we bij jou probeerden, dat is op onszelf gekomen. Met grote kop en mijn vrouwen schouders lijk ik op een bitch, snor eraf pruikje op, lippenstift en ik lijk dan sprekend op een Gina. Daarom gedraag ik me ook als een Gina. Want mannelijkheid heb ik niet. Ik ben een eerste klas loser die een vrouw vanaf het jaar 2006 al via msn en whatsapp hackt en haar al die tijd samen met Renate uit Den Haag stalkte. Daarom beven we nu voor die vrouw want haar lijst is lang. Er word flink op ons geloerd. Mamjo konden we snel op tijd weghalen, maar RODDELPRAAT NIET. HOERENZOON DAT IK BEN. Vuile nietsnut die een slechte vader is en voor het oog videoclipje met mn “zoon”maak. Die jongen is veels te knap om hem mijn zoon te noemen. In mijn wereld lijkt die jongen sprekend op mij. Ik begin te huilen als mensen dat niet vinden. Boehoeeeee En nu snel naar mensen rennen om jou verder te stalken en we gaan netzolang meldingen maken totdat jij je kind kwijt raakt. Helaas het is ons niet gelukt. Hoerenkind dat ik ben.

  1
  4
 2. G-no zegt:

  Mijn naam is G-no en ik ben een vieze vuile kinderverkrachter en een kindermoordenaar. Ik laat kleine meisjes van 14 jaar in mijn video fok vrienden spelen, ik was 27 jaar toen ik die meid neukte. Ik wist dat ze minderjarig was. Toen Lindsey Mone uit Rotterdam en ik een relatie kregen met elkaar waar niemand iets van af mocht weten, omdat ik me schaamde vanaf dat een paar matties me vroegen of dat een man was, toen ik met haar ergens op een feest kwam. Hierdoor besloot ik om haar niet te laten praten over onze zogenaamde relatie. ik ben gewend om met kinderen seks te hebben dus was niet gewend om met een volwassene te gaan. Dus ik liet die sekstape ( kinderporno) die ik had gemaakt met dat meisje van 14 jaar zien aan Lindsey Mone en we hebben er anderhalf uur naar zitten kijken. Niemand mocht dit geheimpje van ons weten. Ook heb ik nog meer sekstapes van vrouwen die ik stiekem heb gefilmd zonder dat ze dit weten Of ik sluit hun op in mijn huis om ze te dwingen om zichzelf te laten filmen. Of ik let op hun peuters, wanneer ik vrouwen schooi om geld en ik trek die pamper stiekem uit en die vieze dingen bij kleine kinderkutjes. Dat was mijn plan, maar die vrouw stond aan de deur en ik was vergeten die pamper weer terug aan te trekken. Ik heb stiekem fotoś gemaakt van een peutertje en dat kleine meisje seksueel misbruikt en ik ga flink de prijs hiervoor betalen. Zolang ik leef ga ik hiervoor BOETEN!!! Lelijke kk flikker dat ik ben!

  1
  2
 3. Freud-vlieg zegt:

  Ze moeten iedereen nog een extra vaccin geven voor de Delta- variant, straks gevolgd door nog een stuk of 20 prikken tot de Omega-variant. Totdat iedereen goed ziek is, of de pijp uit. Dat ruimt lekker op.

  6
  1
 4. Team Jan Roos zegt:

  Kjeld… dat is toch die ‘held’ die zijn bloedmooie ex in een zware periode alleen voor de zorg van hun zoontje liet opdraaien terwijl meneer op de schaatsbaan aan andermans schaatspakje zat te snuffelen?

  Niet zo chique.. Gelukkig heeft deze publiekslieveling met de juiste mediatraining in elk geval zijn eigen pad schoongeveegd.. Jammer dat hij die shit bij zijn ex op het pad heeft geveegd…

  Ga gewoon schaatsen ipv medialieveling te zijn en nu al met excuses te komen om jezelf in te dekken voor tegenvallende resultaten

  0
  2
  • BozeBlankeMeneer zegt:

   Goed verhaal, zo te horen ben jij er bij geweest en heb je er tussen gelegen, want dat is de enige reden die ik kan bedenken dat je zo boos bent.. of is het omdat je denkt dat een bner publieke bezit is waardoor je je zo vernederd voelt door Kjeld en zijn avontuurtjes?

   3
   0
 5. Ralph Tialf zegt:

  Alle NL schaatsers zitten onder de doping, daarom winnen ze al jarenlang van iedereen.
  En nu zeiken over een prikkie tegen corona.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.