Katja Schuurman plaatst een pikante foto: ‘free the nipple’

Katja Schuurman plaatst een pikante foto: 'free the nipple'

Goede zondag! We hebben weer het perfecte materiaal voor zo’n dag als vandaag. Katja Schuurman plaatst een pikante foto op Instagram en schrijft erbij: ‘free the nipple’. Dat doet ze dan ook netjes, want haar ‘onderdelen’ zijn goed vastgelegd zullen we maar zeggen.

Katja Schuurman plaatst een pikante foto

Dit zijn altijd de beste berichten op een zondagmiddag. Een plaatje van een bekend vrouwtje die haar onderdelen met ons deelt. Ik geloof dat het binnenkort voor vrouwen mogelijk wordt om tepels op Instagram te delen, dus misschien wil Katja dat alvast met ons vieren.

‘Free the nipple’

We kwamen op Instagram namelijk een prachtig plaatje tegen van de grootste seksverslaafde van Nederland: Katja Schuurman. En daar is niks mis mee. Ik hou zelf persoonlijk ook erg van een potje Scrabble, maar ons Kat lust er wel pap van. Ze plaatst een foto in een doorschijnend wit hemd met een pak melk in haar hand en schrijft erbij: ‘Zo. Nu eerst een pak melk. (En ja inderdaad #freethenipple #âœŠđŸœ)’.

Pikante vraag naar meer volgers

Eerder ging ze al met haar borsten bloot in de hoop meer volgers te krijgen op haar Instagram. Of dat gelukt is weten we eigenlijk niet, maar misschien probeert ze die trend nog even door te zetten met meer pikante plaatjes. Je hoort ons niet klagen.