Katja Schuurman heeft stress in haar billen

Slachtoffer Thijs Römer beschuldigt Katja Schuurman van wangedrag

Je zou denken dat de schrijver dan dit artikel een kleine tia heeft als je de titel leest, maar het is een feit: Katja Schuurman heeft stress in haar billen. Ze plaatst op Instagram dat ze naar een masseur ging om precies die reden.

Of eigenlijk is het geen stress, maar woede en verdriet. Eerder deze week schreef ze ook al op Instagram: “Vanochtend wilde de zon niet opkomen in mijn hoofd. Leegte, lethargie, somberte; verzetten heeft geen zin. Accepteren dat het even zo is, niet in paniek raken, weten dat alles altijd weer voorbij gaat, het mooie maar gelukkig ook het nare. En bij zonsondergang kwam de zon weer op 🙏🏽🌅☺️”.

En nu is het helemaal erg geworden, want Katja kan nauwelijks meer lopen, ‘laat staan zitten’. Zo schrijft ze vandaag op Instagram: “Wat houdt je lijf toch op de meest rare plekken emoties vast. Mijn billen waren de laatste tijd blijkbaar stalling voor onverwerkt verdriet en boosheid”; ik kon op een gegeven moment nauwelijks meer normaal lopen, laat staan zitten.”

God, god, haha! Ze vervolgt: “Wat een wonderdokters zijn sommige masseurs toch! Met alle liefde die ze in je stoppen, en hoe ze niet alleen je spieren soepel maken, maar ook je energie weer vrij laten stromen.” Grappig hoe je bij het lezen van de titel nog dacht dat ik een tia had, maar je aan het einde van het artikel de realisatie krijgt dat Katja degene is met storing in de bovenkamer. #letitflow

https://www.instagram.com/p/Ci5qdr0oX1P/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Ci-_NifIs6r/?utm_source=ig_web_copy_link