IEUW: Rachel Hazes op het strand


Als je ooit wil weten hoe gelooid hondenleer eruit ziet heb je nu de kans. Rachel, 124 sigaretten per dag, toont wat je huid doet na zoveel peuken en honderden uren onder de zonnebank. Wat wel een voordeel is dat het vrij stevig is. Je kan er bijvoorbeeld geen punaise insteken.

Maar er is geen enkele reden om iets in Rachel te hangen. Dus je hebt daar geen moer aan.

56 reacties op “IEUW: Rachel Hazes op het strand

 1. Tiet Kietelaar toekomstdeskundige zegt:

  Rochel die met toestemming van haar ouder op 13 jarige leeftijd bepoteld werd door Hazes senior, die Rochel die tot zijn 19e verjaardag Andre sneuneus junior in haar sponde liet slapen met haar samen, die Rochel die elk nieuw meisie van junior de hemel in prijst behalve Monique want die was niet dommer dan Rochel en dan krijg je mot. Een kop inmiddels van een opgegraven voorhuid van een brontosauris

  59
  1
   • Elizabeth zegt:

    Triest zeg om zo te praten over Rachel.ze heeft genoeg meegemaakt met haar ex man.die altijd bezopen thuis kwam.en gromde van kwaadheid door de alcohol.ze verdiend het om haar zakken nu te vullen
    Ze was ook maar een slachtoffer van hem.en ik vindt haar aardig.jullie hebben allemaal vervuilde tongen.

    6
    15
 2. Alberta Verlinde zegt:

  Ik begrijp het niet… Als ze nooit Hazes had ontmoet had dit zo’n haagse bijstandmoeder sloerie geweest…. en nu moet ze haar volgertjes laten zien hoe sexy ze op het strand ligt en dan heb ik het nog niet eens over die hipster kut thee tent van haar!!! 70k Volgers…. Johan heeft gelijk.. dit land is kapot… dit land is een KUTLAND.

  32
  1
 3. Trilla zegt:

  Volgens mij hangt zo’n beetje 75% van de opbrengst van de jaarlijkse tabakverkoop in Rachel hoor.

  Graag wel even op de feiten letten mensen van Roddelpraat! Fake news is niet oké, olé olé.

  12
  1
 4. Co Jenevo zegt:

  Leuk zo’n punaisewerende beschermlaag, alleen niet voor Rachel’s lokale vaccinatiestraat.
  Die hebben gvd alleen voor haar een rektafel aan moeten schaffen.

  10
  2
 5. Gait Hiemstra zegt:

  Ben je met je bootje lekker aan het dobberen op het water komt oma met die droge verschrompelde huid naast je staan en weg water. Het is net SpongeBob.

  12
  0
 6. Bombero Barcelona zegt:

  Linke soep zo’n kurkdroge Raggel zonder brandwerende kleding buiten te laten. Alles staat daar in de brand van Spanje tot Turkije. Een klein vonkje en de ramp is niet te overzien.

  9
  0
 7. Bruine dildo zegt:

  Van top tot teen in de beits gezet. Voor vertrek de tietenspanning gecontroleerd bij het tankstation. Dagenlang de tanden in de bleek gehad op het nachtkastje. Klauwen voorzien van nieuwe plaknagels. Bakken geld gekost en dan ben je op vakantie met je familie die geen nagel aan de kont te krabben hebben. Dan zit je op dat plastic aan het water toch voor lul. Moeten we een crowdfundactie starten voor die arme familieleden?

  13
  0
 8. Moeder Theresa zegt:

  Dit is gvd voor het eerst dat ik palliatieve sedatie op het strand zie. Meestal krijgen ze ook een ander cocktail toegediend. Deze drinkt de gifbeker zelf leeg. Fijn om te zien dat er zoveel familie bij is. Dat ontlast de zorg die het zo druk hebben gehad.

  10
  0
 9. Fred von Leer zegt:

  Die leren huid is waarschijnlijk het resultaat van teveel feestjes in de badkuip naast Patricia Paay. In Tilburg weten ze er alles van hoe je leer looit.

  10
  0
 10. Patatjemayo zegt:

  Heeft een beetje weg van een naakte yorsterryer met wat dood haar.
  Zet haar in een mande voorop je stuur …lakentje erover en het is net E.T.

  7
  0
 11. Om te kotsen zegt:

  Dit soort figuren interesseren mij werkelijk nog minder dan niks.
  Of dit soort mensen nou leven of dat ze dood zijn…..het maakt voor mij 0,0 verschil. Kan mij echt geen reet boeien.

  4
  0
   • Dildo van Opzeeland zegt:

    “erger als” of “erger dan”? Iedereen in zijn wezen laten of in zijn waarde laten? Maak eerst de basisschool eens af, en dan mag je ook een berichtje plaatsen.

    2
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.