Iedereen WOEST op Hugo de Jonge

Bewijsstuk #145 dat demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge in een parallel universum leeft.

Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker is helemaal klaar met ons Hugo. De faalminister plaatste gisteren een hallucinante tweet over een ontmoeting in de supermarkt met iemand die hem dacht te herkennen van de k*tsoap Goede Tijden Slechte Tijden: “Net in de supermarkt: ‘Meneer? Volgens mij ken ik u. Van televisie. Bent u van Goede Tijden?’ Zeker. Ik ben heel erg van goede tijden. 😉#goedetijden”

Tja. Als zorgminister midden in een pandemie dit soort ijdele crack posten op social media word je niet in dank afgenomen natuurlijk. Guido den Aantrekker in Shownieuws: “Ik vind wel met Hugo de Jonge, en dat is mijn persoonlijke mening , dat hij echt een beetje een narcistische persoonlijkheid is die zich heel erg op de voorgrond plaats. Met Moederdag weer een enorme foto met z’n moeder, echt een fotosessie.”

En daar heeft hij natuurlijk 100 procent gelijk in. De Jonge is na Dominique Weesie misschien wel de meest walgelijke man van Nederland. Met z’n vrolijke schoenen.

Onze gedachten gaan uit naar iedereen die door het vaccinatiefaalbeleid van Hugo een geliefde is verloren. Gelukkig hebben we een komiek als zorgminister!

14 reacties op “Iedereen WOEST op Hugo de Jonge

 1. Piet Paulusma zegt:

  Meneer de Jonge is zeker van goeie tijden. Wanneer ze komen weet hij nog niet. Misschien deze zomer, maar dat hangt allemaal af van het aantal positief geteste personen. Zijn al deze positief geteste personen in levensgevaar? Bij lange na niet! Toch blijft dit killervirus een enorme “pain in the ass” voor Nederland. Gelukkig wordt er veel geld in de zorg geïnvesteerd… OH NEE, WACHT! Dat is niet belangrijk, maar we gaan wel 1.2 miljard euro naar de testmaatschappij sturen!

  0
  0
  • De Rekenkamer zegt:

   En niet te vergeten al die tientallen miljarden die we even weggeven aan andere EU landen onder de noemer Eurobonds. Dit plan lag overigens al een aantal jaartjes op de plank bij de EU, het was alleen wachten op een crisis. Ze hebben goed geluisterd naar Winston Churchill : Never waste a good crisis!

   Moedwillig de belastingbetaler keer op keer een poot uitdraaien en MKB’ers naar de klote helpen. Om over het klimaatakkoord en beleid nog maar te zwijgen. Dat is helemaal complete waanzin voor een land als Nederland, die he-le-maal niks, nada, noppes gaat bewerkstelligen aan minder opwarming van de aarde! maar er toch honderden!!! miljarden aan subsidies ertegenaan flikkeren de afgelopen en komende jaren……Ja mensen, daar werken wij tegenwoordig tot ons 70e voor. Lekker VVD en D66 blijven stemmen.

   0
   0
 2. PijveStiemel zegt:

  Zullen we politiek gezever achterweg laten? Ik ben voor Meer Ketjap Manis en Minder Poltiek gezever, daarvoor gebruiken we de TV wel

  0
  0
 3. verify dumps shop zegt:

  257194 249057This is really intriguing, You are a extremely skilled blogger. Ive joined your rss feed and appear forward to seeking much more of your magnificent post. Also, Ive shared your web site in my social networks! 41719

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.