Hoera! Roddelpraat Insta ist wieder Da!

roddelpraat aflevering 50 jan roos daagt lil kleine uit en dennis vertelt over TIA

Ons Instagram-kanaal was opeens foetsie. Maar we zijn terug! Waarom we waren geschorst mag onze lieve Heer weten. Dat laten ze ook gewoon niet weten. Maar goed, hij doet het weer. Dus volg ons snel.

Grappig dat je de laatste tijd zoveel hoort over het “vrije Westen”, maar op social media ben je zomaar opeens pleite.

8 reacties op “Hoera! Roddelpraat Insta ist wieder Da!

 1. Floda Reltih zegt:

  @bescheiden mening. Zet die kleine (maar uitgezakte) tietjes van je even op kalm Saskia. Verzuurd zijn komt in jou geval niet alleen door de overgang maar ben bang dat je van binnen uit weg begint te vreten.

  4
  1
  • Bescheiden mening zegt:

   Ja hé Steven, we hebben allebei een kutleven en een opblaasbare vriendin.

   0
   3
 2. Timmy zegt:

  Bericht van een advocate en dan snel er af. Tot iemand beschikbaar is om te zien dat het onzin is. En personeel is duur dus duurt het even. Op zich wel beter dan dat gruwelijks er langer dan nodig op staat. Al is Jans smoelwerk met party op de achtergrond natuurlijk al traumatiserend zat en hoort er eigenlijk een waarschuwing aan vooraf te gaan. Pas op! Deze beelden…

  0
  0
 3. Donald Trump zegt:

  De Roddelpraat website zal het voorbeeld van Russia Today sneller dan gedacht volgen, zo vrees ik. RP voldoet niet aan de goede smaak en dat mag niet van de ‘liberalen’ als DDR66. Vrijheid van meningsuiting; maar alleen als die mening strookt met de links’liberale’ elites.

  0
  2

Reacties zijn gesloten.