Haatzender FunX zet Turkije op 1

Dat ze gek zijn op geweld bij FunX weten we al. Ze zaten daar al eens te fantaseren hoe Dennis en Jan iets aangedaan zou worden en vonden dat ook begrijpelijk. Die podcast is opeens verdwenen, maar we weten dat er druk is uitgeoefend vanuit de NPO, waar FunX onderdeel van is. Het zwarte schaap komt nu weer lekker uit de hoek. De stelling is: “Ik zou vrijwillig vechten voor mijn land als het ooit nodig zou zijn.”

Dit naar aanleiding van de oorlog in Oekraïne waarschijnlijk. Iemand reageert: “Voor Turkije ja, voor Nederland 😂”, een lachend mannetje oftewel niet. Ik zou zeggen pak lekker je koffer en vertrek, maar het wordt erger. FunX antwoordt: “Turkije altijd nummer …. ” met een Turkse vlag. Daarbij wordt nummer 1 bedoeld. Dus een zender van de NPO (NEDERLANDSE Publieke Omroep) zet doodleuk Turkije op 1 en niet Nederland die hen financiert. Trek alsjeblieft de stekker uit deze ellende.

16 reacties op “Haatzender FunX zet Turkije op 1

  • De Kebab Speciaal Zaak zegt:

   Met die Turkse Nederlanders is niet zoveel mis, die wonen hier niet voor niks hé? Die rare geitenneuker Erdogan is de kwaaie pier die dat hele land naar de verdommenis helpt en alleen familie en vriendjes vertrouwt op de belangrijkste posten. Die mafkees wakkert het nationalistische gevoel van de geëmigreerde Turken aan maar doet verder zit/zero/nothing voor de mensen. Behalve graaien, onderdrukken en wanbeleid uitproberen. Dus eigenlijk zijn Turken allemaal slachtoffer en de Turken hier zijn verblind door hun Stockholms syndroom. Dus FunXXX moet zo snel mogijk opgeheven
   Weg met die haatzaaierij!!
   Bevrijd de Turken van hun geschiedenis!!

   24
   3
 1. Robbie zegt:

  Ach man al die Turken die hier wonen hebben allang hun dienstplicht afgekocht (vaak nog van ons geld). In Nederland grote bek hebben, maar daar als makke lammen onder het schrikbewind lopen. Maarja nu ik dit weer zeg zal ik wel weer racist zijn en weet ik veel wat……..

  38
  1
 2. Patatje Flip zegt:

  Dus holland betaald al generaties lang voor inburgeringscursussen en taallessen en integratiedinges teneinde onze nieuwe nederlanders te assimileren in onze samenleving en ondertussen wordt er van overheidswege een haat-radio zender in de lucht gehouden met het geld van de belastingbetaler.
  Dezelfde belastingbetaler die het zat is dat die overheid onze nieuwe nederlanders nooit de tijd geeft om fijn te integreren door er de hele tijd nieuwere nieuwe nederlanders bij te zetten totdat hele volksbuurten veranderen in voorsteden van ankara.
  Kan dat niet een beetje minder? En kan FunX uit de lucht gehaald worden? Ik voel me hier niet meer thuis.

  35
  1
   • Flip Friet zegt:

    en dat is jouw oplossing voor een probleem dat in veel grote steden speelt?
    “Ga dan lekker weg”?
    Ik krijg sterk de neiging jou niet serieus te nemen. Struisvogelpolitiek is juist hetgeen we níet nodig hebben als we deze problematiek het hoofd willen bieden.

    5
    1
 3. GHB Hilterman zegt:

  Ik luister al een tijdje geen radio meer sinds ik ben verhuisd en druk met andere dingen.. Funx zit ergens tussen Istanbul 1 en Hilversum 3,?

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.