Gordon Heuckeroth deelt slecht nieuws: ‘Mijn hondjes likken mijn tranen’

Gordon Heuckeroth deelt slecht nieuws: 'Mijn hondjes likken mijn tranen'

Gordon Heuckeroth deelt slecht nieuws op Instagram, het platform waar hij eigenlijk van wilde verdwijnen. Gelukkig heeft hij altijd zijn hondjes nog bij zich om hem te troosten. Arme beestjes…

Aandacht te kort

Het lijkt erop dat onze grote vriend Gordon Heuckeroth weer eens aandacht nodig heeft. We komen ook nooit meer iets nieuws tegen, geloof ik. Het is met deze man altijd weer hetzelfde liedje waarvan we inmiddels weer bij het refrein aangekomen zijn.

Gordon Heuckeroth deelt slecht nieuws

Gisteren deelde hij al een foto op Instagram waar hij zelf op zijn bed ligt met de hondjes aan weerszijde. Hij heeft slecht nieuws te melden en schrijft erbij: “Gisteren is mijn enige echte schoonmoeder overleden😪 . Misschien wel de allerliefste mens die ik ooit ontmoet heb. Mijn hondjes kwamen m’n tranen opvegen en troosten me om daarna naast me in slaap te vallen. Alleen maar liefdevolle herinneringen en onuitwisbare momenten. Nooit zal ik een pindasoep meer proeven die zo smaakte of een pom zo uit de hemel gezonden. Rust zacht ma en eindelijk weer vrij……….”

Nog niet gestopt met sociale media

Nou heb ik persoonlijk geen enkel idee wie zijn schoonmoeder zou moeten zijn, dus dat laat ik wel even in het midden. Het is toch allemaal wel weer bijzonder walgelijk. De man heeft (inmiddels meerder keren) aangegeven dat hij stopt met sociale media, omdat het zo ‘negatief’ is, maar toch zien we hem telkens weer verschijnen. Dit keer met een boodschap die hij ook niet had hoeven delen. Zucht… Nou, ja… gecondoleerd!