Gorden tóch weer met z’n reet in Nederland

Ik haal ieders zorg meteen even uit handen: hij is hier slechts tijdelijk. Maar ook een tijdelijk verblijf in Nederland is te lang als het op Gordon aankomt. Hij is hier waarschijnlijk voor opnames K2 zoekt K3. En hij mag ook nog met z’n harses op Shownieuws verschijnen om lekker inhoudsloos over down the road te babbelen. Daarbij is de coke hier gemakkelijker en goedkoper te krijgen dan in ’t woestijnlandje waar die nu zit met z’n retekindje. Win-win voor de man zelve dus; minder leuk nieuws voor ons.

Ook de doelgroep die K2 zoekt K3 kijkt walgt van de bipolaire cokejunk. “Eigenlijk ben ik vanwege Gordon al afgehaakt om dit te kijken”, gooit een Twitteraar eruit. Er zijn nog zo veel andere, iets minder waardeloze BN’ers die zijn plek kunnen vervangen. Waarom dan toch Gordon jongens, waarom?

9 reacties op “Gorden tóch weer met z’n reet in Nederland

 1. Ridder Wittenburgh zegt:

  Is niet zo.

  Deze mafketel kletst al 2 decennia poep uit z’n nek.
  Nog NOOIT hebben we de gordon kunnen betrappen op een waarheid.
  ALTIJD ging het over een kwaaltje een tegenslag of ober de tegenpartij.
  Deze jankjankjankmongeaul is wat mij betret af.

  Opsodemieteren naar de buitenwijken van Islamistan en aub never nooit meer terugkomen.
  We zijn hem beu. Dit land is Gordonmoe

  8
  2
  • Arno zegt:

   Grote jongen, ‘Ridder’ Wittenburgh om onder een nick te schelden. JankjankjankmongEAUL? Nieuw woord of nieuwe spelling? Waar liggen de buitenwijken van ‘Islamistan’ ? Waarom haal je er een religie bij? Wil je via een glibberig omweggetje je ware aard laten zien? Maar goed, jij wilt Gordon het land uit. Geef dan zelf het goede voorbeeld en neem een enkele reis ‘Verweggistan’ zonder optie op terugkeer. Bij voorbaat dank

   2
   1
 2. Borremans zegt:

  Nu we het toch over cokejunks hebben, waarom blijft het zo stil rond Patty de laatste tijd? Die doet toch ook minstens elke dag iets ordinairs?

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.