Geraldine Kemper ontvangt felle kritiek: ‘dit kan echt niet!’

Geraldine Kemper ontvangt felle kritiek: 'dit kan echt niet!'

Geraldine Kemper ontvangt felle kritiek op een fotoshoot die ze op Instagram deelt. Haar volgers zijn erg kritisch en schrijven: ‘dit kan echt niet’. Een ander vraagt zich af ‘wie dit verzonnen heeft’. En het klopt, het zijn mislukte en lelijke foto’s.

Trots op afschuwelijke beelden

Alsof ze schoensmeer boven haar ogen heeft gesmeerd, plaatst Geraldine Kemper foto’s op Instagram waar ze zelf trots op lijkt te zijn. Ze schrijft bij haar post: “Work work work 💜 vrij work 💙☺️. Trots op ons heerlijke team 🥰.” Gevolgd door de boodschap dat er binnenkort meer aan zit te komen. En die boodschap is beangstigend na wat ze heeft gedeeld.

Geraldine Kemper ontvangt felle kritiek

In de tussentijd hoop ik dat er vooral niet meer van dit bij gaat komen. En daar ben ik niet de enige in, want haar volgers op Instagram lijken er ook absoluut niets van te begrijpen. Iemand reageert: “kan dit niet echt goede foto’s noemen..meer snapshots, even snel tussendoor voor de echte fotograaf komt…😮” Dat is het eerste kloppende punt, maar ook wat een ander schrijft is zeker waar: “Wie heeft je make-up gedaan?! Dit kan echt niet hoor!” Bekijk de afschuwelijke beelden hieronder.