Gaat het wel goed met Gio?

giof

Gio Latooy mag dan geregeld mikpunt van spot zijn, hij heeft het wel allemaal even voor elkaar gevlogd. Beetje in de camera zwetsen en vervolgens een villa met Ferrari aanschaffen. Doet ‘ie goed.

Toch merkten zijn volgers iets vreemd sop gisteravond. Op Instagram plaatste hij een foto van zichzelf, rijdend in zijn Porsche Cayenne, met de tekst: “Het leven heeft ups en downs, bij mij gaat het al kkr lang up. Ik heb een domme osso en rij in auto’s die meer waard zijn dan jullie heeft.” Een beroerte? Inzinking? Een mislukte poging tot nederhop? Zat Jade weer op z’n telefoon te kutten? We hebben werkelijk geen idee.

Even later veranderde hij de tekst weer, nu staat er: “Wat zou mijn rapper naam zijn?😎” We houden het voor u in de gaten.

20 reacties op “Gaat het wel goed met Gio?

 1. Het uitgescheurde kutje van Mascha zegt:

  Laten we hopen dat hij zich binnenkort kapot rijdt, en ja dat hoop ik echt. Nederland zou een stuk mooier zij zonder dit youtube vergif.

  0
  0
 2. Kritische kijker zegt:

  Denk dat de mogelijke ex-vriend van Jade een grote rol hierin speelt. Je hoorde haar vandaag ook zeggen, dat ze op wat rustigere jongens valt. Nou dat is precies wat die mogelijke ex ook is, en Gio niet.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.