Famke Louise verandert in Pippi Langkous

Famke Louise verandert in Pippi Langkous

Famke Louise verandert in Pippi Langkous. Ze heeft nieuwe extensions en haar kapsel rood geverfd. Het ziet er niet uit, maar zelf lijkt ze er trots op te zijn. Heeft dan niemand haar verteld dat het afzichtelijk is?

Famke Louise verandert in Pippi Langkous

Zelf heeft onze grote vriendin en fantastische zangeres haar nieuwe coupe alleen even kort op TikTok gedeeld, maar degene die haar extensions heeft gezet deelde het al op Instagram. Het enige wat ze nog hoeft te doen om op Pippi Langkous te lijken, is twee staartjes toevoegen. Wat een afschuwelijke coupe.

‘Wanneer je vriend z’n ogen niet van je af kan houden’

In de TikTok-video die ze zelf deelt over haar nieuwe kapsel filmt ze haar (niet zo hetero) vriend en schrijft erbij: “Wanneer je vriend z’n ogen niet van je af kan houden door je nieuwe haarkleur en hij alvast fantaseert over de boem boem dingen.” Goor. Hij vindt het kennelijk leuk, maar dat zegt niks aangezien hij bij haar roast nog een Pino-pak droeg, dus zijn smaak is niet erg fantastisch.

Veel positieve reacties

Vreemd genoeg lijken haar volgers er wel positief op te reageren, want die schrijven onder andere: “Omg staat je echt geweldig!” Terwijl het lijkt op een filter van Kim Possible of Pippi Langkous, schrijft een volger juist: “Die kleurrrrr 😍”. Het zal wel weer aan mij liggen.

@famkelouiseofficial_

No cap. 😂 #fyp #foryou #ginger

♬ SWITCH . Famke Louise – Famke Louise