Enzo en zijn Knol hebben een nieuw huis

De grote kindervriend van Youtube, want als je boven de 16 bent en nog steeds naar die meuk kijkt is er iets mis met je, heeft een nieuw huis gekocht. Samen met, ff opzoeken, Myron Koops gaat de vlogger in Soesterberg wonen. Het gaat om een vrijstaande villa gebouwd in 1923. 

En dat hok mag aardig wat knaken gekost hebben, want Enzo schijnt de bewoners een ‘offer you can’t refuse’ te hebben gedaan. Een expert zegt hierover: “Normaliter betaal je rond de 700.000 euro voor een villa van 182m2 in dit gebied. Omdat Enzo Knol de vorige bewoners waarschijnlijk heeft uitgekocht zal het bedrag rond de 800.000 tot 950.000 euro liggen.”

Lekker gedaan, pik. Een miljoen neerknallen voor een oud huis waar je nog zeker een tonnetje of 5 tegenaan mag knallen. En dat allemaal verdienen met schijtmelige filmpjes is knap. Leuk detail, Enzo wordt de buurman van zijn broer Milan Knol die sinds 2017 in deze straat woont. Rogier zou zeggen: LEEEUUUKKK!!!

4 reacties op “Enzo en zijn Knol hebben een nieuw huis

  1. Het gaat minder zegt:

    1 van de grootste voorbeelden van verpaupering van de maatschappij deze gozer. De samenleving is verloren, ik heb me er al bij neergelegd.

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.