Emma Heesters trakteert zichzelf op een Maserati

Emma Heesters trakteert zichzelf op een Maserati

Emma Heesters trakteert zichzelf op een Maserati. Na al het harde werk vond ze dat ze zichzelf wel een beetje mocht verwennen. Daarom kwam er nu een splinternieuwe mooie bak.

De meid is een schattig meisje die hard heeft gewerkt om wat hoger te klimmen op de artiestenladder. Vraag aan je buurvrouw of ze haar kent en het antwoord is waarschijnlijk ‘nee’. Ze is voornamelijk bekent onder de jongere mensen. Ze had een nummertje gemaakt met Marco Borsato, maar die werd nooit uitgebracht, want… Ja, iedereen weet eigenlijk wel waarom. Verder zingt ze wel leuk en komt er af en toe een liedje. Dat heeft haar schijnbaar een Maserati opgeleverd.

Hieronder is de Instagram-post te zien waar ook haar nieuwe bolide op staat. Ze schrijft er in het Engels bij: “I bought a new car!! 😍 so proud ❤️ it’s basically almost the same as the one I had before, just faster, an upgrade and zero kilometers ✨✨ what is your favourite car? ❤️” Die meid is ook zo international. Voor de mensen (zoals Dennis) die geen Engelands verstaan, volgt nu een vertaling.

“Ik heb een nieuwe auto gekocht! Zo trots. Het is eigenlijk dezelfde als die ik eerst had, maar dan sneller, geupgrade en met nul kilometer op de teller.” Ho, even pauze! Ze had dus al een Maserati hiervoor… Dit is dus helemaal geen wereldnieuws. Zucht… Heel dat artikel voor niks getypt. Tot later.