Eigenaar festival Dance Valley wordt beschuldigd van verkrachting

Vandaag eens een keer een seksueel getint foutje uit de kant van de evenementenbranche in plaats van de televisie. Het betreft de eigenaar van UDC (United Dance Company). Deze organisatie heeft o.a. Dutch Valley, Dance Valley en Ground Zero opgezet.

Een bijzonder verhaal wat we ook niet helemaal kunnen negeren. Een vrouwelijke artiest laat nu op Instagram een gedetailleerd verhaal horen over Brian Bout. Toen ze in Madrid waren en elkaar ontmoet hadden aan de bar, heeft Brian eerst haar vertrouwen gewekt door te praten over bekenden en liet hij foto’s zien van vrouw en kind. Thuis zou hij haar op brute wijze hebben aangepakt.

Na geblaf van de hond en meerdere nee’s heeft hij haar, weliswaar na een doodsbedreiging, achtergelaten om vervolgens weer terug te keren naar zijn vrouw en baby in de hotelkamer. Vreemdgaan is één ding… En we komen daar natuurlijk 100 gevallen in een week van tegen, maar verkrachting… Oh, oh, oh, Bout…

Mocht je je trouwens afvragen uit wat voor genen deze gast bestaat: zijn zoon deed een paar seizoenen geleden nog mee aan Temptation Island. Je weet wel, ook zo’n achterlijk, op z’n achterhoofd gevallen, figuur: Sidney Bout.

26 reacties op “Eigenaar festival Dance Valley wordt beschuldigd van verkrachting

 1. Bigblackcocksmatter zegt:

  Uit eigen ervaring weet ik dat als een vrouw nee zegt, het soms na een paar k^nkerklappen toch ja wordt. En daarna die vetvlek lekker vol jakkeren met zaad

  18
  52
   • Nico b. zegt:

    Heerlijk, een vrouw vol spuiten met zaad als ze het (1) niet zag aan komen. (2) na een goede worsteling je het toch lukt te penetreren. (3) je haar daarna regelmatig tegen komt in de stad.

    7
    30
    • K0nts3ks1sl3kk3r zegt:

     Jan Roos, de schaamteloze vreemdganger uit Bergen. En maar blijven ontkennen! Niemand wil urenlang door jou gebeft worden behalve dat rottige leleke verke joyce.

     1
     15
 2. Hans Worst zegt:

  Jantje Roos, Waarom altijd de dubbele moraal uithangen… Jij bent zelf ook verre van perfect…. MIshandeling, Vreemdgaan… Kijk eerst eens naar jezelf.

  Groetjes

  3
  5
 3. Jan Roos is Dik, Lui en Lelijk (en Alcoholist) zegt:

  Jan is regelmatig dronken en pleegt dan geweld of probeert vreemd te gaan met veel te jonge meisjes. Hij is hier ook voor veroordeeld en exposed. Treurig geval.

  3
  5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.