Dennis Schouten start bodemprocedure tegen Natasja Dragic

Dennis Schouten start bodemprocedure tegen Natasja Dragic

Dennis Schouten start bodemprocedure tegen Natasja Dragic. Enkele maanden geleden heb ik aangifte gedaan tegen Natasja Dragic. Dit omdat zij mij meermaals op het internet heeft beschuldigd van pedofilie, verkrachting en het ongewenst bezwangeren van een (destijds) minderjarig meisje. Ook met deze aangifte lijkt niets gedaan te worden, dus stap ik zelf naar de rechter.

Natasja Dragic doet een oproep aan alle vrouwen van Nederland

Twee jaar geleden heb ik een korte verhouding gehad met Natasja Dragic, zij was destijds 18 en ik 25. Vervolgens hebben we anderhalf jaar af en toe contact gehad, om vervolgens een emmer stront over me heen te krijgen. 

In een TikTok die meer dan een miljoen keer is bekeken, suggereert Natasja dat ze destijds 17 was en dat ze een vreselijke periode met mij heeft gehad en dat ik allerlei jonge meiden zou hebben benaderd. Zij riep andere vrouwen op zich te melden die ook ‘slachtoffer’ van mij waren geweest.

Dit smaakte kennelijk naar meer. Diezelfde week maakte Natasja een tweede TikTok met eenzelfde soort verhaal. Ze vertelt dat ze vele vrouwen heeft gesproken die ook vreselijke ervaringen met mij gehad zouden hebben en moedigt Nederland aan om ‘bewijs’ te verzamelen tegen mij. 

Natasja Dragic start WhatsApp groep met ‘slachtoffers’

Ondertussen had Natasja een Whatsapp groep geopend voor alle ‘slachtoffers’ van Dennis Schouten. Iedereen kon erin, als je jezelf maar voordeed als een slachtoffer. De dames werden aangemoedigd om hun ervaringen met mij te delen. In de Whatsapp groep applaudisseerden vervolgens de rest met woorden als: ‘Wat ontzettend dapper van je dat je dit durft te delen.’, of: ‘Je bent een sterke vrouw’. Ik herkende enkele bekenden van mij in de groep, echter zaten er ook dames in die ik nog nooit had gesproken.

Op 8 februari besloot Natasja vanuit Papendrecht mij midden in de nacht te bezoeken. Ze stond beneden bij de intercom met een vriendin en zei een lekker drankje bij mij te komen drinken. Toen ik zei dat ze moest vertrekken, riep ze dingen als: ‘Ik mag niet binnenkomen omdat ik geen kind ben’. Dit gesprek is opgenomen.

Natasja Dragic had besloten echt tot actie over te gaan, er werd een PDF-bestand gemaakt met de verhalen van alle ‘slachtoffers’. Het resulteerde in 57 pagina’s waarin ik ben beschuldigd van allerlei zaken. Gesprekken met oude bekenden van mij die zeggen dat ik een vreemdganger ben, een slechte minnaar of allebei. Prima, als zij die behoefte voelen om dit te delen. Echter, er stonden ook verhalen in waar de honden geen brood van lusten.

We moeten Dennis Schouten kapot maken

Zo vertelde een zekere Medina dat ik haar enkele jaren geleden ontvoerd zou hebben uit een jeugdinrichting en ongewenst de daad met haar zou hebben gedaan. Ze zou zelfs zwanger van mij zijn geworden en ze deelde zelfs een foto van ons kind. Ongekend, ik ken geen Medina. 

Als je die foto’s van haar ziet, kan ik een ding verzekeren! Haar zou ik nooit een berichtje hebben gestuurd, laat staan hebben aangeraakt. Het verhaal van Medina is het meest walgelijke, maar er stonden meer verhalen in waar werkelijk niets van klopte.

Vervolgens stond er, de dag nadat ik in mijn gezicht gestoken was, ineens op Dumpert een filmpje waarop ik aan een vrouw vroeg of ze me een spannende foto van haarzelf wilde sturen. Eerst werd er gedeeld dat deze dame 15 moest zijn, later werd dit aangepast naar 12. Complete onzin, maar ik ontving direct doodsbedreigingen en ik ben tijdelijk naar Tenerife gevlucht.

Het PDF-bestand werd naar iedere nieuwswebsite / Instagrampagina gestuurd en Natasja verkocht het aan hen met het verhaal dat dit de reden is dat ik in mijn gezicht was gestoken. Hierdoor gaf ze de media een nieuwsaanleiding en lukte haar eindelijk waar ze al maanden mee bezig was: ‘We moeten Dennis Schouten kapot maken’. Ik dacht dat die zin mijn ondergang zou worden, maar het bleek mijn redding.

Getuige Whatsappgroep staat op 

Een vrouw die oorspronkelijk deel uitmaakte van de groep had besloten mij te berichten. Ze kon het niet verdragen dat Natasja had besloten mij te beschadigen door leugens te verspreiden. Ik kreeg ineens chats te zien met Natasja waarin ze dingen zei als: ‘We moeten hem kapot maken, met of zonder de waarheid’. 

Ook werd inzichtelijk hoe het PDF-bestand in elkaar is gezet en dat Natasja wist dat er verhalen en leeftijden in stonden waarvan ze wist dat deze niet klopten. Sterker nog, ze bedacht ze zelfs vaak zelf. Op Telegram had Natasja een nepaccount aangemaakt om zelfs enkele heren te berichten die in de vrije tijd vaak mannen te grazen nemen als deze contact willen met jonge kinderen. 

Start bodemprocedure tegen Natasja Dragic

Dennis Schouten start bodemprocedure tegen Natasja Dragic. Aangezien er weinig gebeurt met de aangifte, heb ik nu besloten om een bodemprocedure te starten tegen Natasja. Eerder heb ik haar al gemaild dat ze een aangifte kon voorkomen door middel van rectificatie, maar dat heeft zij genegeerd. Mijn jurist mr. Johan Pieters heeft haar een duidelijke mail gestuurd (zie hieronder) waardoor we elkaar spoedig zullen zien in de rechtbank.

Johan Pieters: “Het is helemaal duidelijk dat Dragic bewust valse informatie over Dennis heeft verspreid. Daarvan heeft hij veel hinder ondervonden. Nu tegenwoordig bekende personen al vrij snel gecanceld worden zodra deze negatief in het nieuws komen, is het belangrijk dat er paal en perk wordt gesteld aan personen zoals Dragic die daar misbruik van proberen te maken. Het is daarom goed dat zij door Dennis wordt aangepakt omdat hij dit niet over zijn kant kan laten gaan”. Dennis Schouten start bodemprocedure tegen Natasja Dragic.

start bodemprocedure tegen Natasja Dragic
start bodemprocedure tegen Natasja Dragic