De hele wereld is bezig met Lowlands

Man, man, man… FOMO hier, FOMO daar, is het met het gezeik over Lowlands een keer klaar? Wauw, schud dat rijmpje zo even uit de mouw. Maar god, de hele wereld is bezig met Lowlands.

Je kan geen seconde door sociale media scrollen of je komt weer Lowlands tegen. Of mensen zijn op het festival of mensen hebben het over het feit dat ze niet op het festival zijn. Daarom zetten wij die trend graag even door.

Wij zijn namelijk ook niet op het festival, maar worden wel helemaal gek van iedereen die het er over heeft. Het gaat even helemaal nergens anders meer over. Nu is er ook wel wat nieuws over het festival verschenen. Namelijk dat ze een 160-koppig orkest hebben moeten annuleren, omdat de opbouw van Stromae te lang ging duren. Wat een organisatie…

Je zal maar een godsvermogen betaald hebben voor een festival waar vervolgens acts op het laatste moment geannuleerd worden.

19 reacties op “De hele wereld is bezig met Lowlands

 1. Jan oefent al aardig spaans zegt:

  señora quiero lamerte durante horas. Un viaje gratis en mi lengua pegada
  mevrouw ik wil u uren likken. Een gratis ritje op mijn gestaakde tong

  7
  4
 2. Jan Roos reisschema zegt:

  Ik reis niet per vliegtuig terug. Ze kunnen mij in Spanje niet genezen. Ik reis met de trein terug via Lourdes om daar mijn tong in lourdeswater te dompelen.

  5
  1
 3. VluchtingenWerk zegt:

  Wat ik het linkse Lowlands publiek gun is een invasie van hoogstgeile Somaliërs die het publiek bestormen. Dit alles onder het toeziend oog van Rob Jetten en Jesse Klaver die ze aanmoedigen.

  12
  1
 4. Trouwe kijker/sponsor zegt:

  Door dit soort berichten komen jullie best truttig over, zak niet zo diep en als er geen juice over is ga dan niet wat verzinnen. Kinderen doen dat man als ze geen uitweg zien…

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.