Bram Krikke kan niks

Althans dat vond een voormalige werkgever. Hij blinkt eigenlijk in niks uit is de conclusie. Misschien is dat wel zo, alleen de gesnorde vriend doet het toch prima. Overigens werd Dennis ontslagen door Dominique Weesie (walgelijke man) omdat hij een beetje lastig was. Maar ons Den is verdikke wel goed in alles waar Bram een beetje loopt te klootviolen.

Bram reageert: “Ik kreeg deze mail 4 jaar geleden van een oude werkgever, vlak na mijn ontslag daar. Ergens heeft ie misschien nog gelijk ook 😂. Toch is het belangrijk dat je gewoon de dingen blijft doen waar je zelf vrolijk van wordt en waar je energie uit haalt. Laat anderen je daarin niet demotiveren of vertellen dat je ergens niet goed genoeg voor bent. Je bent de hoofdrolspeler in je eigen film.” Zo is het Brammie.

97 reacties op “Bram Krikke kan niks

 1. Kram Brikke zegt:

  Deze flapdrol viel ook volledig door de mand in dat programma met Dennis, daar bleek Bram gewoon een mietje te zijn. Daarnaast is zijn “droogheid” een flop en niets in vergelijking met Henry van Loon, die echt zo is.

  0
  0
 2. Transgender Alice zegt:

  Mijn complimenten voor de zeer accurate omschrijving van deze oud-werkgever. Ik heb er alleen nog aan toe te voegen dat hij, zeker voor iemand met zijn lengte, een ongelooflijke slapzak is. Het niet af durven gaan van de glijbanen in het Tikibad (keek ik voor de vrouwen in bikini) en zijn optreden(s) bij Onrecht waren echt lachwekkend.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.