Bram Krikke heeft wat te vieren: ‘jaar samen met vriendin’

Bram Krikke heeft wat te vieren: 'jaar samen met vriendin'

Bram Krikke heeft wat te vieren. Hij is namelijk alweer een jaar samen met zijn prachtige vriendin. Zelf vindt hij dat het niet lang is, maar… WĂ©l een reden om kleffe foto’s te delen. Dat doet hij dan ook. Dennis Schouten mag dat korte haar dan niks vinden, maar ik vind het een prachtige meid.

Bram Krikke heeft wat te vieren

Het is vandaag een dag om te vieren. En niet alleen omdat vandaag gestemd mag worden (daar valt toch weinig aan te vieren), maar omdat Bram Krikke alweer een jaartje mag genieten van zijn prachtige vriendin. Inmiddels is het alweer een jaar geleden dat hij een relatie kreeg met een internationaal topmodel. Waar ik me al die tijd heb afgevraagd hoe hij dat toch altijd doet en of ik dan misschien ook zo’n snor moet laten staan, vond Dennis Schouten het maar niks. Hij ziet een vrouw liever met lang haar. Maar, ja… Vrouwen zien Dennis ook liever… Niet.

‘1 jaar samen’

Op Instagram deelt Bram vol trots een aantal foto’s en een filmpje van zichzelf en zijn prachtige vrouwtje Robin Holzken. Hij schrijft erbij: “1 jaar samen đź’•. Is dat veel? Nee. Is dat een reden om kleffe beelden te delen? Zeker!” Vervolgens mogen we genieten van een zoenfoto, een foto waar ze maskertjes op hebben en een video waar Robin een giraffe voert…?

Veel positieve reacties

Hij kan ook rekenen op veel positieve reacties. Onze grote vriendin Chantal Janzen reageert: “Bah”, maar ook een hartje, dus ze bedoelt het natuurlijk positief. En wat schetst onze verbazing? De psychisch gestoorde ex-vriendin Didi Shanna weet hier zelfs positief op te reageren en schrijft: “Gefeliciteerd ❤️”. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.