Boeren krijgen het nóg zwaarder, Yvon Jaspers komt terug

yvonne-jaspers

Zelfgemaakte appelmoes, ruitjestafelkleden, een mud aardappelen per gerecht, onverstaanbare scheefgebitten en oneindig veel idyllische koeien in de wei. Voor ons gevoel worden we al 50 jaar geteisterd met deze Boer Zoekt Vrouw-ingrediënten. En het houdt niet op.

Yvonne Jaspers

Het was even “spannend” of er wel een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw zou verschijnen, maar we hebben slecht nieuws. Dit jaar gaan de opnames voor een nieuw seizoen van start en zal menig kortpittige gleuf weer aan een ongelukkige Boer Rinus gekoppeld worden. Dacht je met het verdwijnen van Dennis Schouten op tv af te zijn van vreemde accenten in de ether, krijgen we dit weer.

Ief op Insta: “Als de Boer zoekt vrouw: 90 spruiten special iets heeft aangetoond, dan is het wel dat Boer zoekt vrouw voor echte liefde zorgt. En daar gaan we graag nog even mee door! Dus ben of ken jij een vrijgezelle boer(in)? Ga gauw naar onze site (link in bio 🙃) en geef je op! 🥰🥰 Wie weet staat @yvonjaspers.official dan wel bij jou op het erf 👩‍🌾👨‍🌾🤗”

Aanmelden voor deze ellende kan hier.

7 reacties op “Boeren krijgen het nóg zwaarder, Yvon Jaspers komt terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.