22 reacties op “BN’er wil Dennis en Jan kapot maken & Vlogs Don de Jong zijn nep | RoddelPraat

 1. Marc Verlinden zegt:

  Jullie moeten je kapot schamen dat je zo je trouwe kijkers behandeld! Eerst teasen met 2 afleveringen, en dan onder het motto “het is te ordinair” laten weten dat aflevering 3 en 4 niet online komen en je maar moet doneren om ze toch te zien. Sinds wanneer boeit jullie het wat dat het ordinair is? Jullie zijn altijd ordinair! Dit is gewoon een hele slappe en asociale manier om weer wat donaties binnen te harken! Het draait bij jullie inmiddels niet meer om wat jullie doen, maar puur om de centjes! Schaam jullie kapot! Geldwolven!

  1
  7
 2. Theresa Vermaat-te Bosboom zegt:

  OeeiJezuschrjstus, die Marc van der Linden zou toch met een dikke boog op de straat getrapt moeten worden om zo met z’n hakkelende verhaaltje de kijkertjes in de zeik te nemen?
  Nog afgezien van z’n activiteiten op de Griekse Heren website, waar ze Ferry Doedens binnen drie dagen hadden afgeserveerd bij de RTL duurt het een beetje langer met deze overgevingskrampopwekkende dikke Bozo de Clown.
  Het is erg onsmakelijk allemaal.

  2
  2
 3. Willem zegt:

  Toch wel mooi, dronken content maken lijkt prachtig tot je het nuchter terug gaat kijken.
  Mooie oplossing zo, meer van ik gooi m’n video in de groepsapp dan kunnen me vrienden lachen maar hoeft niet het hele dorp het te zien op Facebook.

  Jan en Dennis ik blijf lekker sponsoren en hoop op meer van dit soort projecten, er moet een keer wat moois uitkomen. De aanhouder wint

  2
  0
 4. Jan’s maatie(bijna ex) zegt:

  Ik was sponsor maar die extra uitzendingen heb ik sporadisch in mijn doosje gekregen. Als ik in de DM van Dennis slide kreeg ik geen antwoord. Communicatie en service 0,0 dus. Blijf wel jullie gratis uitzending kijken want jullie kraken de juiste mensen af. (Behalve Shirma Rouse, die werd onterecht door jullie afgekraakt)

  0
  0
 5. trap japanese zegt:

  462697 642The book is excellent, but this review is not exactly spot-on. Being a Superhero is far more about selecting foods that heal your body, not just eating meat/dairy-free. Processed foods like those mentioned in this review arent what Alicia is trying to promote. In case you arent open to sea vegetables (and yes, Im talking sea weed), just stop at vegan. 167756

  0
  0
 6. Cedric Cuffee zegt:

  I have a wordpress blog with a lot of pictures hosted on third party websites. I want all the pictures to be hosted in my wordpress blogs. I don’t want to manually download all pictures and replace them in the posts, i need something to do that automatically..

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.