Bas Smit en Nicolette van Dam gaan een nieuw avontuur aan

Bas Smit en Nicolette van Dam gaan een nieuw avontuur aan

Bas Smit en Nicolette van Dam gaan een nieuw avontuur aan. Vol trots deelt Nicolette het grote nieuws op haar Instagram-pagina. Ze gaan (tijdelijk) verhuizen om hun woning in de tussentijd te verbouwen.

Bas Smit en Nicolette van Dam gaan een nieuw avontuur aan

Het leven van Bas en Nicolette staat nooit stil. De ene keer krijgen ze nieuwe schildpadbaby’s, de andere keer zetten ze een groots evenement op touw en dit keer hebben ze weer iets anders nieuws. Ze gaan namelijk verhuizen!

‘Afsluiting van een mooie fase’

Althans… Ze gaan tíj́delijk verhuizen zodat hun eigen woning in de tussentijd zorgeloos kan worden verbouwd. Nicolette van Dam schrijft op Instagram: “Afsluiting van een mooie fase in ons leven… We gaan verbouwen en daarom (tijdelijk) verhuizen 📦. Wat een spannend en gaaf avontuur. We zijn er klaar voor 💪 en de diertjes ook (zie ➡️) 🥰. Keep you posted! En wat een fantastisch team heeft ons geholpen met verhuizen 👏.”

Succes!

Op de Instagram-pagina’s van zowel Nicolette als Bas is duidelijk te zien hoe ze nu midden in de verhuizing zitten. Nicolette poseert vrolijk met verhuisdozen op de achtergrond en Bas bedankt het verhuisteam voor de hulp. We wensen jullie vanuit het hele RoddelPraat-team heel veel succes met jullie verhuizing én verbouwing. Oh, ja… En gefeliciteerd met jullie dochter!