Barbie stuurt moeilijk bericht de wereld in

Nu schijnt interpunctie tegenwoordig overbodig te zijn. Want waarom zou je aangeven waar een zin eindigt en een nieuwe zin begint. Waarom hoofdletters, punten of komma’s. Gewoon lekker door ratelen. Maar dan moet het wel begrijpelijk zijn. Wat staat hier nou weer? Samantha kan ergens niet meer tegen. Zowel de media. En iets over verhalen die niet waar zijn.

“Lieve mensen ook ik ben een mens en hier mijn verhaal ik kan er niet meer tegen hoe er elke keer gepraat wordt zowel in de media elke keer lees ik verhalen wat me echt raak ik hoop echt dat het een keer stop want ik ben zo hard aan het vechten en als je het goed doet doe je het nog verkeerd.. dat doet me gewoon pijn en ben echt klaar met verhalen wat totaal niet waar zijn 😔 dus aub kap er mee”

Dus kinderen, maak jullie school af als je niet zo wil eindigen als Barbie.

28 reacties op “Barbie stuurt moeilijk bericht de wereld in

 1. Henry V. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

  Is echt waar.
  Niet normaal meer hoe de mensen praten over Samantha.
  Niemand hier kent haar persoonlijk maar ze hebben wel allemaal hun mening al klaar.
  Dat moet ophouden.
  Niemand verdient zo’n behandeling.

  26
  12
  • Ali B. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

   Ze wilt aandacht, als ze dit vervelend vind kan ze ook stoppen met publiciteit opzoeken, negatieve veroordelingen is helaas een feit maar komt mede tot stand omdat ze vaak negatief in het nieuws komt. Iemand moet haar beschermen.

   7
   7
 2. Wie dit leest heeft dit gelezen zegt:

  Het raarste met die Barbie is

  Ze lijkt niet op Barbie
  De echte Barbie is sws veel knapper (duh)
  Ze kan nog 5 potten makeup in haar gezicht verwerken maar t blijft een onaantrekkelijk iets.

  Maar misschien is ze van binnen heel mooi.
  Maar dat denk ik niet.

  7
  4
 3. Scoop Nieuws zegt:

  SCOOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPP!!!!!!

  Thijs Römer overweegt aangifte van smaad en laster: ‘Brug te ver’

  Thijs Römer (43) overweegt aangifte te doen van smaad en laster nu de 20-jarige Nena uit Groningen hem beschuldigt van grensoverschrijdend gedrag. “Dit gaat echt een brug te ver.”

  De 20-jarige Nena uit Groningen heeft de publiciteit gezocht met een verhaal over Thijs Römer. Hij zou zich zes jaar geleden grensoverschrijdend hebben gedragen tegen haar. Haar verhaal bereikte via de juicekanalen direct een publiek van honderdduizenden mensen en daardoor wordt de acteur nu overspoeld met woeste reacties.

  Brug te ver

  Thijs lag sowieso al de hele week onder vuur bij het juicekanaal Juice Channel, maar dan met relatief onschuldige geruchten over vreemdgaan en intiem contact met fans. De beschuldiging van de 20-jarige Nena, die niet anoniem is, gaat natuurlijk wel een stapje verder. Sterker nog: een brug te ver, vindt de acteur zelf.

  De acteur heeft in drie tweets gereageerd op dit gerucht en lijkt alles te ontkennen. Hij denkt er zelfs aan om aangifte te doen van smaad en laster.

  Smaad en laster

  Thijs schrijft op Twitter: “In de afgelopen dagen zijn meerdere wilde verhalen over mij de rondte gegaan. Tot op heden voelde ik mij niet genoodzaakt hierop te reageren. Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver.”

  Hij vervolgt: “Ik hoop niet dat het nodig zal zijn, maar als dit niet stopt zal ik aangifte moeten doen wegens smaad en laster.”

  Gemende reacties

  De reactie van Thijs roept gemengde reacties op. “Als ik jou was zou ik dat sowieso gaan doen”, zegt de een. En de ander: “Goedzo. Mensen moeten niet zomaar alles kunnen zeggen.”

  Toch zijn er ook sceptische mensen. “Je kan het ook gewoon weerleggen toch? Wat is waar en wat niet?”, merkt Hans op.

  Juicekoningin Yvonne Coldeweijer: “Als het niet waar was kon je ook meteen aangifte doen, toch? Waarom zou het nu nog niet nodig zijn als het niet waar is?””

  Sneaky bastard

  Juice Channel reageert als volgt: “Hij heeft het over wilde verhalen. Als jij je gewoon normaal gedraagt en niet je pik achterna loopt dan komen er ook geen ‘wilde’ verhalen, zoals jij het noemt, aan het licht, sneaky bastard!”

  Journalist Ton F. van Dijk: “Ik heb geleerd dat dreigen met aangifte nooit sterk is. De harde ontkenning ontbreekt ook: een brug te ver, wat betekent dat in deze context eigenlijk? Laat de politie dit uitzoeken en tot die tijd geen conclusies trekken.”

  Nena is ondertussen benaderd door vrijwel alle showmedia: van RTL Boulevard tot Shownieuws en van het AD tot RoddelPraat. Het is nog niet duidelijk of ze daar ook interviews aan heeft gegeven.

  17
  0
  • De Roddelpraatredactie zegt:

   Er is natuurlijk nog de gulden middenweg tussen de aangifte/rechtzaak wegens smaad en/of een veroordeling en een strafblad wegens pedoseksuele neigingen of een flinke afkoopsom van €5000 euro contant in het handje en zand erover.

   Voorlopig gaat Talpa ervan uit dat het een geestelijk labiel trutje van veertien is geweest dat nu een beetje krap bij kas zit en voor een paar duizend eurootjes wel af te kopen is.

   Arme Thijs Römer, die had nooit gedacht dat dit hem zou blijven achtervolgen.

   Zouden er nog meer slachtoffertjes zijn die hun verhaal (anoniem) willen delen teneinde er een flinke afkoopsom aan over te houden?

   Schrijf je verhaal aan de redactie van roddelpraat en verdien minimaal €5000 euro zwijggeld én een ontmoeting met de oom van Thijs Römer.

   17
   0
 4. Donald Trump zegt:

  ik vind echt dat jullie te ver gaan met samantha zo’n lieve intelligente jongedame met nog een hele toekomst voor haar echt niet leuk hoe ze steeds belachelijk wordt gemaakt nederland mag maar wat blij zijn met de verzorginsgstaat die ertoe leidt dat dit soort types kunnen overleven

  5
  1
 5. Rogier zegt:

  Is barbie al gestopt om mannen geld afhandig te maken op kinky punt NL? Klanten die hier bezwaar tegen maken worden vervolgens bedreigt door haar vrienden en/of pooier. Afval is het.

  8
  1
  • Gemankeerde Taal Nasi zegt:

   Duine?
   Duinen is meervoud, domme stakker.
   Ik duin.
   Jij duint.
   Wij duinen.

   Duine gebiedende wijs zou nog net kunne maar dat is hier niet ter sprake.

   Je schoolgeld terughalen is wrs ook een brug te ver maar bij stadstoezicht zoeken ze nog steeds boa’s met een profiel als het jouwe
   Wie weet ben je eind van de zomer al afdelingshoofd met een electrische taser, traangas en een knuppel.
   Mensen die iets kunnen schrijven hebben altijd een streepje voor gehad bij de gemeente.

   13
   1
   • Donald Trump zegt:

    Ja, maar dan heb je ook nog iets als ‘Duinkerke’. En dat is dan weer zonder n. Daar raakt Harry van in de war natuurlijk. Snap ik wel.

    0
    0
 6. Pascalli zegt:

  Mijn dochtertje van zes poepte nog steeds in haar broek en had enorm last van enge dromen. Ze durfde daarom niet meer te gaan slapen. Mijn hart brak toen ze mij vertelde dat ze zo bang is om dood te gaan.

  We zijn een heel traject ingegaan bij een kindertherapeut.Naast speltherapie heeft mijn dochter ook EMDR gehad. En …. ze slaapt weer heerlijk ontspannen en is steeds langer achter elkaar zindelijk! ik kan het iedereen aanraden, zoek hulp!

  4
  4
 7. Tante Aggie zegt:

  Snuifdoosie Koen moet van een flat springen of een flinke overdosis nemen. Maar bij deze mislukte barbiepop lukt dat niet helaas. Daarom moet zij met een sniper deaud gemaakt worden. Barbie, je zal niet gemist worden.

  4
  4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.