Alex Soze laat minderjarige alcohol drinken 

Alex Soze laat minderjarige alcohol drinken 

Alex Soze vindt altijd wel weer een manier om wat aandacht te krijgen. Alex besloot gisteren een foto in zijn verhaal te posten met zijn dochter. Op deze foto is duidelijk te zien dat hij samen met zijn dochter een biertje aan het drinken is. Ondertussen weten we dat zijn dochter nog minderjarig is, dus Alex geeft zijn minderjarige dochter gewoon alcohol. 

Alex Soze laat minderjarige alcohol drinken: Demi Soze aan de Heineken

Alex Soze heeft al heel wat verschillende kinderen op de wereld gezet. Hier draait hij ook absoluut niet om heen, want hij schijnt al een tijdje klaar te zijn met het vaderschap. Hij neemt zijn rol sowieso al niet serieus, maar nu hebben we zijn dochter gespot met een flesje Heineken. Demi Soze (zijn dochter) is zeker nog minderjarig. 

Demi is steeds vaker te zien op de Instagram van Alex. Alex Soze laat minderjarige alcohol drinken om weer wat aandacht te pakken. Hij verzint steeds weer wat nieuws om de aandacht van zijn volgers vast te houden. 

Demi Soze bier
Alex Soze laat minderjarige alcohol drinken  3

Alex probeert zieltjes te winnen 

Alex besloot gisteren dat dit niet het enige was wat hij ging posten. Hij heeft gisteren namelijk ook een reel gepost waarin hij iemand €200 geeft. Een zogenaamde onbekende man komt naar Alex toe om te vertellen dat zijn fiets gestolen is. Alex beweert dat hij dit niet gedaan heeft, maar geeft hem wel €200,-. 

Onder de reel is duidelijk te zien dat iedereen weet dat het een slechte acteur was. Alex probeert op deze manier toch nog een beetje sympathiek over te komen. Zijn volgers zijn het alleen niet zo eens met zijn actie: “200 euro kunnen geven, maar de winnaar van de bekerfinale voorspelling wacht nog op zijn centen…. Wat een poppenkast dit🤡”. Een andere volger valt vooral over de acteerkunsten: “Ik dacht dat P*rnhub slecht geacteerd was”.