Wilfred Genee en Lili Pirayesh gaan scheiden: “Ze deden het al tijden niet meer”

Wilfred Genee en Lili Pirayesh gaan scheiden, weet RoddelPraat. Een betrouwbare bron binnen het programma Veronica Offside meldt dat Wilfred wéér is vreemdgegaan. Lili schijnt helemaal klaar te zijn met de ladyshave.

Wilfred en Lili Pirayesh gaan scheiden
Wilfred en Lili Pirayesh gaan scheiden

Wilfred Genee en Lili Pirayesh gaan scheiden

Dat Wilfred Genee en Lili Pirayesh gaan scheiden werd al onthuld tijdens de uitzending van RoddelPraat van woensdag. “Het gaat om de presentator die eigenlijk niet van de presentator af te beuken is”, begon Jan Roos. “Als hij geen Veronica Offside doet, zit hij wel Vandaag Inside te doen. Die man is werkelijk altijd en overal aan het werk. En dat is niet zo gek, want thuis is het al een tijdje niet zo heel erg leuk.”

Dennis Schouten was eerder al op bezoek bij de ladyshave. Tijdens Kerst werd hem al duidelijk dat er weinig wordt gen*ukt in huize Genee. “Toen ik er met Kerst was, was het niet zo leuk. Wilfred mocht niet drinken van Lili. Ze moest eerst naar bed voordat ik en Wilfred een borreltje konden drinken. Het contact is daarna iets minder geworden, maar de relatie was toen al penibel.”

Jan: “Het gaat al heel lang niet goed met de Ladyshave en Lili. Het is heel simpel: als je heel lang bij elkaar bent, wordt het minder spannend in de bedkamer, wipkamer, slaapkamer. Ze hebben al heel lang geen s*ks. Wilfred ging eerder vreemd met een toenmalige huurster van een pand in Amsterdam van hem.”

Veronica Offside

In de uitzending van Veronica Offside zei Genee tegen Wesley Sneijder: ‘Je hebt zeker last van je nek door het kijken naar mooie vrouwen?‘ De dikke oud-voetballer reageerde: ‘Jij toch ook?’ Vervolgens begon meneer te stotteren en werd het rete ongemakkelijk. 

Jan: “Wij hebben iemand die daar werkt. Het is zo lek is als een mandje. Onze betrouwbare bron zegt dat de ladyshave wéér vreemdgaat. Het huwelijk is bijna voorbij.”

Wilfred Genee gaat scheiden & Floris Wyers belt en komt terug