Jan Roos over vervolging vader Saskia Noort: “De familie Noort liegt zoals altijd alles aan elkaar”

Jan Roos over vervolging vader Saskia Noort. Jan Roos heeft in de nieuwste uitzending van RoddelPraat gereageerd op de vervolging van de vader van Saskia Noort. Tijdens Koningsdag werd Jan op zijn bek geslagen door niemand minder dan meneer Noort, waarna Jan aangifte deed. Een hoogtepunt in de relatie dus.

Jan Roos over vervolging vader Saskia Noort: "De familie Noort liegt zoals altijd alles aan elkaar"
Jan Roos over vervolging vader Saskia Noort: "De familie Noort liegt zoals altijd alles aan elkaar"

Jan Roos over vervolging vader Saskia Noort

Afgelopen week kreeg Jan een brief op de deurmat. Ditmaal niet van John de Mol of van Famke Louise, maar van niemand minder dan het Openbaar Ministerie voor de zaak tegen de vader van Saskia Noort. “De grote grap is dat haar vader de aanslag overleefd heeft”, aldus Jan.

“Hij zou in het ziekenhuis hebben gelegen. Dat is helemaal niet waar. Dat hebben zij verzonnen. De familie Noort zei dat ik in het café zat en geen aangifte zou hebben gedaan. Dat heb ik dus wél gedaan. Het is zoals altijd bij de familie Noort aan elkaar gelogen. Maar goed, ik heb aangifte gedaan omdat ik zomaar een klap op mijn bek kreeg.”

Rechtszaak tegen vader Saskia Noort

“Het OM heeft nu aangekondigd dat ze een zaak tegen hem beginnen”, vervolgt Jan. “Hij moet voorkomen. Ik ben gevraagd om een schadevergoeding in te vullen. Ik ben geen verdachte of dader, ik ben slachtoffer van de klap van haar vader. Die mensen hebben aan iedereen in het dorp verteld dat ik zomaar de vader van Saskia Noort heb aangevallen. Mensen die ik serieus ken kijken me niet eens aan. Hij moet nu dus voorkomen en ik ben het slachtoffer. Dan hebben we dat uit de wereld. Ik wil dat ze me met rust laten. Ik heb om een contactverbod gevraagd.”

Flaming Vulva’s

Samen met Stella Bergsma gaat Saskia Noort met de Flaming Vulva’s’ het theater in. Een belachelijke naam, maar goed. Ze staan in het stuk ‘Ubeschreiblich Weiblich‘ stil bij de vraag hoe het is om vrouw te zijn in deze tijd… “Die vrouwen zijn 56 en 53”, zei Jan. “Volgens mij flamen die vulva’s al heel lang niet meer. Je zou het beter de zure-sloten-show kunnen noemen. Dit zijn oude eenzame zure wijven die allemaal vrijgezel zijn en tegen de zestig aan zitten. Geen vent gaan zijn vingers eraan branden, want ze zijn niet alleen flaming vulva’s, ze hebben ook verschrikkelijke karakters.”