Gaat Jutta Leerdam Nederland verlaten?

Gaat Jutta Leerdam Nederland verlaten?
Gaat Jutta Leerdam Nederland verlaten?

Gaat Jutta Leerdam Nederland verlaten? De schaatster heeft nu al een tijdje een relatie met de Amerikaanse Youtuber Jake Paul. Ondanks dat ze er zelf wel gelukkig mee is, lijkt het voor haar imago niet het beste idee. Alsnog kiest Jutta ervoor om verder te gaan. Nu Jake Paul een enorme villa voor zichzelf heeft gekocht, lijkt het erop dat Jutta Leerdam Nederland gaat verlaten. Aangezien ze een langeafstandsrelatie met hem heeft, is het een logische volgende stap voor het stel. 

De enorme villa van Jake Paul in Puerto Rico

De enorme villa van Jake Paul bevindt zich niet in Amerika. Hij heeft namelijk voor 16 miljoen dollar een villa gekocht in Puerto Rico. In een video laat hij zien hoe zijn nieuwe huisje eruit ziet. De reden waarom hij naar Puerto Rico verhuist, is eigenlijk direct al duidelijk. Dit is namelijk een land waar je niet met belasting te maken hebt. Door een bepaalde wet in het land hoef je als ondernemer geen belasting te betalen. 

Daarnaast heeft de broer van Jake Paul, Logan Paul, ook een huis om de hoek. Hij kan dus elke keer bij zijn broer op bezoek als hij hier is. Helaas voor Jutta gaat het verhuizen naar Puerto Rico voor haar niet door. Jake Paul is namelijk van plan om met zijn vrienden in het huis te gaan wonen. 

Een briefje van Jutta

Nu hij gaat verhuizen, heeft hij wel een briefje van Jutta gekregen die hij in zijn housetour ook aan het oplezen is. Hier is namelijk te zien dat hij een bos bloemen en een briefje naast zijn bed heeft liggen van niemand minder dan Jutta Leerdam. Nu ze niet met hem samen gaat wonen, moet ze toch maar even laten weten dat ze wel van hem houdt. 

My New $16,000,000 House.